Η Jennifer Lawrence περιγράφει την στιγμή που παραλίγο να πεθάνει σε πτήση - «Άρχισα να προσεύχομαι»

Τι είπε για την τρομακτική της εμπειρία η εγκυμονούσα ηθοποιός

Η Jennifer Lawrence ήταν πεπεισμένη ότι επρόκειτο να πεθάνει όταν ένα ιδιωτικό αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε υπέστη διπλή βλάβη στον κινητήρα.

«Ο σκελετός μου ήταν το μόνο που είχε μείνει στο κάθισμα», είπε στο Vanity Fair η ηθοποιός, που φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού για το τεύχος Δεκεμβρίου.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Jennifer Lawrence ήταν καθ' οδόν για τη Νέα Υόρκη από τη γενέτειρά της, το Λούισβιλ, το 2017, όταν τους είπαν ότι έπρεπε να κάνουν αναγκαστική προσγείωση στο Μπάφαλο. «Όλοι θα πεθαίναμε», είπε και πρόσθεσε ότι «άρχισα να αφήνω μικρά συναισθηματικά φωνητικά μηνύματα στην οικογένειά μου, ξέρετε, του τύπου "Έζησα μια υπέροχη ζωή, λυπάμαι"».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

 

Η 31χρονη star, που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Cooke Maroney, ήταν μόνο ένας από τους δύο επιβάτες του αεροπλάνου - ο άλλος ήταν ο γιος του γιατρού που ξεγέννησε την μητέρα της όταν ήταν έγκυος σε εκείνη και τα δύο αδέρφια της.

«Απλώς ένιωσα ένοχη», εξήγησε ακόμα για τον λόγο που ζήτησε συγγνώμη. «Όλοι θα ήταν τόσο αναστατωμένοι. Και, ω, Θεέ, [ο σκύλος μου] η Πίπη ήταν στην αγκαλιά μου, αυτό ήταν το χειρότερο. Εδώ είναι αυτό το μικρό πλάσμα που δεν ζήτησε να είναι μέρος σε όλο αυτό» συμπλήρωσε σύμφωνα με το Page Six η ηθοποιός.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

 

«Άρχισα να προσεύχομαι. Όχι στον συγκεκριμένο Θεό με τον οποίο μεγάλωσα, γιατί ήταν τρομακτικός και πολύ επικριτικός τύπος», είπε χιουμοριστικά ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Αλλά σκέφτηκα, Ω, Θεέ μου, ίσως θα να ζήσουμε. Θα έχω εγκαύματα, αυτό θα είναι επώδυνο, αλλά ίσως ζήσουμε».

«Σε παρακαλώ, Κύριε Ιησού, άσε με να κρατήσω τα μαλλιά μου. Τύλιξέ με στην αγκαλιά σου που αγαπά τα μαλλιά. Σε παρακαλώ, μην με αφήσεις να γίνω φαλακρή» είπε ακόμα με χιούμορ.

Το ιδιωτικό τζετ στο οποίο επέβαινε χτύπησε τον διάδρομο προσγείωσης, αναπήδησε και χτύπησε ξανά τον διάδρομο προτού σταματήσει.

Τα συνεργεία διάσωσης άνοιξαν την πόρτα του αεροσκάφους και απομάκρυναν τους επιβάτες αλώβητους, αλλά η Lawrence χρειάστηκε στη συνέχεια να επιβιβαστεί σε άλλο αεροπλάνο!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

 

«Με έκανε πολύ πιο αδύναμη», είπε για το παλιό ρητό «ο,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει δυνατό». «Το να πετάς είναι φρικτό και πρέπει να το κάνω συνέχεια» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ