Στα πορτοκαλί η βασίλισσα Μάξιμα: Το μονόχρωμο look, τα μεγάλα σκουλαρίκια, οι σουέτ γόβες (φωτό)

Είναι το χρώμα της Ολλανδίας!

Στα πορτοκαλί, το χρώμα της Ολλανδίας, η βασίλισσα Μάξιμα που είχε πριν από λίγες ημέρες επίσημη συνάντηση με Νοτιοαφρικανή υπουργό.

Ειδικότερα η σύζυγος του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου επέλεξε ένα σετ που δεν είχε φορέσει ποτέ ξανά δημόσια και το οποίο συνδυάσε με σουέτ γόβες Gianvito Rossi.

Το παντελόνι και η ασορτί μπλούζα ήταν μια δημιουργία του βελγικού οίκου μόδας Natan, τον οποίο προτιμά μεταξύ άλλων για τις εμφανίσεις της και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου.

H royal που λατρεύει τα αξεσουάρ και τα έντονα χρώματα ολοκλήρωσε το look της με οβάλ σκουλαρίκια σε πορτοκαλί και πράσινο χρώμα.

Σύμφωνα με το parismatch.com η μητέρα της πριγκίπισσας Αμαλίας, Αλεξίας και Αριάδνης πραγματοποίησε συνάντηση στο παλάτι Huis ten Bosch στη Χάγη όπου διαμένει με την οικογένειά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hmqueenmaxima

Με το διπλό της ρόλο ως Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Περιεκτική Χρηματοδότηση για την Ανάπτυξη και ως Επίτιμη Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνεργασίας της G20 για την Οικονομική Ένταξη, η royal δέχθηκε την Υπουργό Διεθνών Σχέσεων και Συνεργασίας από τη Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής, Naledi Pandor. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ