Μιμή Ντενίση: «Όταν είσαι ερωτευμένη βρίσκεις χρόνο για τα πάντα» - όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη (βίντεο)

Μίλησε για το θέατρο, την καριέρα και την ζωή της

Η λατρεμένη ηθοποιός, Μιμή Ντενίση, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε μεταξύ άλλων για την παράσταση «Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη», την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», την αρχή της καριέρας της, το θέατρο, την τηλεόραση αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Οταν είσαι ερωτευμένη βρίσκεις χρόνο για τα πάντα» είπε η θεατρική συγγραφέας, σκηνοθέτης και θεατρική επιχειρηματίας αναφορικά με τους εντατικούς ρυθμούς στη ζωή της στο παρελθόν και πως κατόρθωνε να συνδυάζει τη δουλειά με την προσωπική της ζωή.

 

«Πρέπει να είμαστε αυστηροί μετά από τόση καριέρα κι εσύ κι εγώ. Πιστεύω ότι έχουμε το δικαίωμα» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης της. 

«Το λέω πολλές φορές για τους Έλληνες ηθοποιούς που έχουν έπαρση από ένα σήριαλ που έχουν κάνει: Ήρθαν τερις κορυφαίοι ηθοποιοί και δεν χρειάστηκε να κάνουμε δεύτερη επαφή. Διαβάζοντας το σενάριο αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούν τελείως αξιοκρατικά.

 

Οι ξένοι ηθοποιοί πάνε βάση της δουλειάς. Δεν χρειάζεται να ξέρει τη Μιμή ή την Ελένη. Έστειλες το σενάριο, είναι κακό, δεν θα σου έρθει [...] Όλοι ξένοι ηθοποιοί ήρθαν με πολύ σεβασμό, πάρα πολύ διαβασμένοι, με δεκάδες βιβλία.

Αυτό είναι ένα παράπονο που έχω από τους Έλληνες ηθοποιούς. Δεν διαβάζουν, δεν μελετούν. Διαβάζουν το ρόλο τους, το έργο. Αυτοί ήρθαν διαβασμένοι με 10 βιβλία γύρω-γύρω που θα μπορούσαν να πουν 'πάω σε μια ελληνική ταινία για τρεις σκηνές, δε βαριέσαι;'. Δεν δουλεύουν έτσι» είπε ακόμα η Μιμή Ντενίση 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ