Μοναδικά catwalks & performances στα MadWalk: Ρουβάς, Φουρέιρα, Παπαρίζου, Τάτμα, Αργυρός (φωτό & βίντεο)

Ξεσήκωσαν το κοινό!

Τα MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure, ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα πραγματοποιήθηκαν ξανά με κοινό και έστειλαν ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας στηρίζοντας το σπουδαίο έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»!

To MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project με παρουσιάστρια τη μοναδική Δούκισσα Νομικού περιελάμβανε ξεχωριστά κι εντυπωσιακά catwalks & performances από δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Gals (@thegals.gr)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Gals (@thegals.gr)

 

 

 

Να σημειωθεί ότι στη φετινή βραδιά παρουσίασαν τις συλλογές τους οι εξής δημιουργοί: Sotiris Georgiou, Lena Katsanidou, Celia Kritharioti, Apostolos Mitropoulos, Dimitris Petrou, Vrettos Vrettakos, BUBBLEGUN, FILA, JACK & Jones και JJXX, PINK WOMAN, 5226 series.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Τάμτα έκλεισε το λαμπερό show ενώ ανάμεσα στους διάσημους που ανέβηκαν στην σκηνή ήταν η Ελένη Φουρέιρα, ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου, η Ήβη Αδάμου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Demy, η Evangelia, η Xenia Ghali, η Joanne, η Ζόζεφιν, οι INCO, ο Γιώργος Κακοσαίος, η Natasha Kay, ο Lil Koni, η Κόνι Μεταξά, η Τάνια Μπρεάζου, ο Αναστάσιος Ράμμος, η Stefania, η Έλενα Τσαγκρινού.

Ο Σάκης Ρουβάς και απίστευτές γυναίκες έκαναν πασαρέλα στο catwalk του MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure! Κωνσταντίνος Αργυρός και ΔΕΗ μας προετόιμασαν για κάτι που δεν περιμέναμε… το “Τελικά” όπως δεν το περιμέναμε! Λάμψη και μόνο για την Έλενα Παπαρίζου όμως μας αφήνει πάντα με το στόμα ανοιχτό και μαζί με τον Dimitri Petrou στιγμάτισαν την βραδιά…

 

 

 

 

 

 

Στο opening act της εκδήλωσης η Ελένη Φουρέιρα με την ελληνοαμερικανίδα Evangelia ερμήνευσαν το «Φωτιά», το οποίο αποτελεί και το theme song 11ου MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project. Η Παυλίνα Βουλγαράκη ερμήνευσε το «Call me» στο catwalk της Lena Katsanidou.

Η Ήβη Αδάμου μαζί με την Jessica Onyinyech Anosike και τη Demelza Okoji ερμήνευσαν το «Δυνατά-Δυνατά» διασκευασμένο με την αφρικανική εκδοχή του «Yeke-Yeke», παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της FILA.

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των MadWalk: Εκκεντρικά σύνολα, φτερά, λαμπερά outfits (φωτό & βίντεο)

Τη σκυτάλη πήρε ο Αναστάσιος Ράμμος που τραγούδησε το «Για δυο μόνο μάτια» συνοδεύοντας το catwalk του brand Jack & Jones και jjxx.

Στο stage του MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project η Demy ερμήνευσε το «Honeymoon/Αν θυμηθείς το όνειρό μου», ενώ παρουσιάστηκαν οι δημιουργίες του Vassilis Zoulias.

Φωτογραφίες: Mad TV

 

Με το remix της Xenia Ghali για το τραγούδι «Rapture» που ερμήνευσε η Joanne. Στη συνέχεια, η Stefania ερμηνεύοντας το «Words» και με τη συνοδεία της Swatch παρουσίασε το catwalk του Sotiris Georgiou. Ακολούθησε η L'Oréal Professionnel Paris με ένα special act με τον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει το «Είμαι στα καλύτερά μου».

 

 

Οι δημιουργίες της 5226 series της Celia Kritharioti παρουσιάστηκαν ενώ στο stage συνέπραξαν ο Lil Kony με τη Natasha Kay για το τραγούδι «Sexy».

Ο Γιώργος Κακοσαίος συνόδευσε το catwalk της Pink Woman με το τραγούδι «Καρδούλα μου». Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε το «Diamond» σε ένα special act με δημιουργίες του Dimitris Petrou, ο οποίος σχεδίασε μια εντυπωσιακή capsule collection χρησιμοποιώντας αποκλειστικά λευκά είδη ΙΚΕΑ για τον εορτασμό των 20 χρόνων της εταιρίας στην Ελλάδα.

 

 

 

 

 

 

 

Η Έλενα Τσαγκρινού μαζί με την Ιωάννα Τούνη τραγούδησαν το «Σαββατόβραδο», παρουσιάζοντας τις δημιουργίες του brand Bubblegun. Η Τάνια Μπρεάζου με το «Beggin» έδωσε το ρυθμό στο catwalk της Celia Kritharioti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad TV (@mad_tv)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad TV (@mad_tv)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad TV (@mad_tv)

Ο Ηλίας Μπόγδανος ερμήνευσε το «Rock n’ Roll Queen», με τη Δούκισσα Νομικού σε μία επιβλητική εμφάνιση-έκπληξη να παρουσιάζει τη νέα συλλογή κοσμημάτων της Doukissa Nomikou.

Το closing act by Serkova Crystal Pure ανέλαβε Τάμτα, η οποία με μία fashion statement εμφάνιση ερμήνευσε ένα medley των «Στο Θεό» και «Face».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ