Σασμός: Μαθιός και Βασιλική χωρίζουν - Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στη Σεμίνα;

Τα spoiler που βγαίνουν για την σειρά είναι πραγματικά σοκαριστικά... 

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα στην αγαπημένη σειρά του Alpha Σασμός, που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη στιγμή.

Μετά τον θάνατο του Στεφανή, η Βασιλική και ο Μαθιός αποφασίζουν να είναι μαζί, παρά τις όποιες συνέπειες... 

 

 

Ωστόσο, σύμφωνα µε το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα και του περιοδικού MYtv που κυκλοφορεί, στα επόμενα επεισόδια η σχέση τους δοκιμάζεται από αποκαλύψεις, ψέματα αλλά και εξαιτίας  της Καλλιόπης

Η Βασιλική μαθαίνει πως ο Μαθιός ήξερε για την απιστία του Στεφανή

Η Βασιλική συνειδητοποιεί πως ο Μαθιός γνώριζε την αλήθεια και θυµώνει µαζί του που τόσο καιρό κάλυπτε την απιστία του Στεφανή. Κι ενώ το ζευγάρι είναι χώρια, η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει νερό στο κρασί της για τη σχέση του γιου της µε τη Βασιλική, αλλά όχι χωρίς να θέσει τους αυστηρούς όρους της.

 

 

Προειδοποιεί τον Μαθιό πως θα σταµατήσει να προσβάλλει και να απειλεί τη Βασιλική µε την προϋπόθεση πως θα χωρίσουν.

 

 

Εκείνος αναγκάζεται να δεχτεί τον όρο της µητέρας του για να προστατεύσει την αγαπηµένη του.

Ωστόσο, µαζί µε τη Βασιλική συνειδητοποιούν πως δεν µπορούν να είναι µακριά ο ένας από τον άλλον. Έτσι, αποφασίζουν να λένε ψέµατα στην Καλλιόπη πως χώρισαν.  ​

O Αστέρης σκοτώνει κατά λάθος τον Πέτρο Βρουλάκη

Ο Μανόλης, βλέπει στον ύπνο του έναν εφιάλτη με τον Πέτρο και αρχίζει να φωνάζει "Αυτός είναι. Ο Πέτρος Βρουλάκης". Τον ακούει ο Θεοδώρα η αδελφή του, που τα έχει μαζεμένα στον Πέτρο και θέλει να τον εκδικηθεί επειδή την έχει απορρίψει και τον ηχογραφεί.

 

 

Με αυτό σαν αποδεικτικό στοιχείο ενοχοποιεί τον Πέτρο για τη δολοφονία του Στεφανή. Η αστυνομία, από την άλλη, μιλάει με τους Σταματάκηδες καθώς δεν μπορεί να πειστεί για την ενοχή του, ενώ η Αργυρώ εκνευρισμένη με όλη αυτή την κατάσταση, ζητάει από τον Αστέρη να χωρίσουν οριστικά.

Ο Αστέρης, χαμένος από όλες αυτές τις αποκαλύψεις αρχίζει να ψάχνει τον Πέτρο προκειμένου να μιλήσουν και να του δώσει τις κατάλληλες εξηγήσει. Στο μεταξύ η αστυνομία δεν έχει πειστεί ότι ο Πέτρος είναι ένοχος και έτσι είναι ακόμα ελεύθερος και ζει τον ερωτά του με τη Σεμίνα.

 

 

Σε ένα χωράφι όπου είναι με τη Σεμίνα, ο Αστέρης έξαλλος ορμάει στον Πέτρο κι αρχίζει να του φωνάζει: "Εσύ τον σκότωσες; λέγε". Ο Πέτρος αρχίζει κι αυτός να τον σπρώχνει και όταν βλέπει την κατάσταση να ξεφεύγει, λέει στη Σεμίνα: "Φύγε, πήγανε στο αυτοκίνητο και περίμενε με".

Η Σεμίνα τρομαγμένη μπαίνει στο αυτοκίνητο της, ενώ οι δύο άντρες έρχονται στα χέρια. Η κατάσταση έχει, φτάσει στα όρια και ο Πέτρος για να σταματήσει τον Αστέρη αρχίζει να φωνάζει: "Τι κάνεις ρε; Ασε με, τρελάθηκες;". Κι ενώ ο Αστέρης αρχίζει να τον χτυπάει, ο Πέτρος για να τον φοβίσει και να τον κάνει να σταμάτησε, βγάζει το όπλο του και πυροβολεί στον αέρα.

Τότε ο Αστέρης βγάζει το δικό του όπλο και  πυροβολεί, η σφαίρα όμως χτυπάει στο καπό του αυτοκινήτου και στη συνέχεια εξοστρακίζεται και βρίσκει τον Πέτρο στην καρδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ