Αφροδίτη Λιάντου: Το fashion icon girl που πρέπει να ακολουθείς - Το ωραιότερο κορίτσι ηθοποιών της γενιάς της (φωτό)

Ασχολείται και με το τραγούδι!

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι είναι από τις πι όμορφες παρουσίες στην τηλεόραση με την ίδια να κάνει φέτος το ντεμπούτο της στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Η Γη της Ελιάς».

 

Η Αφροδίτη ασχολείται με το τραγούδι έχοντας κυκλοφορήσει και μερικά κομμάτια σε Ελλάδα και εξωτερικό, τα οποία και μπορεί να βρει κανείς στη σελίδα της στο Instagram.

 

 

 

Γεννημένη το 1999 είναι κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του ηθοποιού Γιώργου Λιάντου, ενώ έχει κάνει τις σπουδές της στον χώρο του performing art από πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Εδώ και ένα περίπου χρόνο έχει σχέση με τον Γιώργο Μαλτέζο που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με τον χώρο της εστίασης.

 

 

 

 

Η Αφροδίτη έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά του Mega. Η ίδια έχει απίστευτο στυλ και αυτό μπορεί να το συνειδητοποιήσει κανείς, ρίχνοντας μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram πάνω από 57 χιλ. followers. 

 

 

 

 

 

 

Όπως θα δείτε η κόρη της αγαπημένης μας ηθοποιού Εβελίνας Παπούλια επιλέγει υπέροχες φούστες, φορέματα, γυναικεία κοστούμια αλλά και πιο street style looks.

 

 

 

 

H νεαρή επιλέγει όλα τα hot trends της σεζόν και αν θέλουμε να είμαστε stylish το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατήσουμε ένα follow στον λογαριασμό της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ