Μαρία Μπακοδήμου: Μαμά & γιος με τα ρούχα που σχεδίασε ο 19χρονος Άρης - «Όταν το μωρό σου...» (φωτό)

Η ανάρτηση της περήφανης μαμάς!

Ο 19χρονος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρης Αργυρόπουλος έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας δημιουργώντας τη δική του σειρά ρούχων, με το όνομα «Drisbydris».

Η περήφανη μαμά του λοιπόν μοιράστηκε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί φορώντας φόρμες από την συλλογή του, ενώ έχει αναρτήσει και ορισμένες ακόμα εικόνες με τις δημιουργίες του γιου της.

Φωτογραφίες: Instagram

«Όταν το μικρό σου, το μωρό σου, το 3050 gr πατάει στα πόδια του και ξεκινάει την επαγγελματική του πορεία δεν νιώθεις μόνο χαρά και συγκίνηση αλλά ευλογία. Γιατί για μένα ζωή σημαίνει ευγνωμοσύνη που είμαστε γεροί, πατάμε στα πόδια μας και πάμε μπροστά ? Μπράβο @arisargy για το @drisbydris ❤️» έγραψε στο post της η Μαρία Μπακοδήμου.

 

 

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει τον 19χρονο Άρη, ο οποίος σπουδάζει στο Αμστερνταμ, με τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Αργυρόπουλο, ενώ το ζευγάρι έχει άλλο ένα γιο μαζί τον 21χρονο σήμερα ο Νικήτα, ο οποίος επίσης σπουδάζει στο εξωτερικό, όπως ο αδερφός του και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ