Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής κινδυνεύει από τον Ακύλα; - Η επίθεση στον Δούκα! (βίντεο)

Ανατρεπτικά τα επόμενα επεισόδια... 

Μία αποκάλυψη βόμβα που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων και όλοι οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες δοκιμασίες αλλά και επικίνδυνες παρεξηγήσεις. Στο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων είναι και πάλι ο Ακύλας. Ωστόσο, αυτή τη φορά νιώθει προδομένος και είναι ακόμα πιο επικίνδυνος.

Ο Ακύλας ανακαλύπτει πως η Ζωή διατηρούσε κρυφή ερωτική σχέση με ένα μέλος της οικογένειας Σεβαστού. Αυτή η αποκάλυψη τον φέρνει εκτός ελέγχου στις Άγριες Μέλισσες, ενώ είναι αποφασισμένος να μάθει για ποιον πρόκειται.

 

Καθώς συνεχίζει ο Ακύλας τις προσπάθειες να ανακαλύψει τον εραστή της Ζωής, οι έρευνες του γίνονται αφορμή να δεχθεί ένα ισχυρότερο χτύπημα. Ανακαλύπτει στις Άγριες Μέλισσες και τα μυστικά ενός άλλου μέλους της οικογένειας Μεγαρίτη, του Λευτέρη.

Τις επόμενες μέρες ο Ακύλας φτάνει σε ένα λάθος συμπέρασμα. Συγκεκριμένα, υποψιάζεται πως ο Δούκας είναι ο εραστής της γυναίκας του και πια εκείνος μπαίνει στο στόχαστρό του…

Τετάρτης 24 Νοεμβρίου

Όλοι είναι ανάστατοι με το αντικίνημα του βασιλιά Κωνσταντίνου.

Στη Λέρο, τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή, ενώ η υγεία του Αντώνη επιδεινώνεται. Ο Ακύλας, βλέποντας τον κίνδυνο να χάσει τα κεκτημένα του, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να σώσει το τομάρι του.

 

 

Ο Πέτρος είναι καταρρακωμένος απ’ τα ευρήματα στο βουνό.

Ο Δούκας δεν αποκαλύπτει στη Μυρσίνη τα όσα ανακάλυψε και παίρνει την απόφαση να γυρίσουν στην Ελλάδα.

Το επόμενο πρωί, ένας έρωτας θα βρει ξανά το λιμάνι του, ενώ ένας παράνομος δεσμός φαίνεται να ξεκινάει με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ