Μια 6χρονη με την μεγαλύτερη συλλογή βούτυρο κακάο στον κόσμο! Η Scarlett έχει 3388 lip balms (φωτό & βίντεο)

Μπήκε στο βιβλίο Γκίνες

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να περάσουν το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής τους προσπαθώντας να φτιάξουν μια συλλογή που να αξίζει να μπει στο βιβλίο Γκίνες, αλλά ένα κορίτσι το κατόρθωσε μόλις σε ηλικία έξι ετών!

Ο λόγος για την Scarlett Ashley Cheng που λατρεύει τα λιποζάν και μαζί με την 8χρονη αδερφή της Kaylyn κατέχει τη μεγαλύτερη συλλογή βούτυρο κακάο στον κόσμο.

Η εκπληκτική αυτή συλλογή των δύο κοριτσιών περιλαμβάνει lip balms διαφορετικών τύπων, χρωμάτων, υφών και σχημάτων, από γνωστές μάρκες όπως η Burt’s Bees, η Eos, η Humble ή η Nivea

 

 

Όπως τα περισσότερα παιδιά, η  Scarlett  και η αδερφή της ανακάλυψαν τα βούτυρο κακάο όταν άρχισαν να ξηραίνονται τα χείλη τους και η γιαγιά τους ήταν εκείνη που τις μύησε.

 

 

«Όλα ξεκίνησαν με τα ξηρά χείλη όταν ήμουν μικρή», είπε η Scarlett στα Guinness Records. «Οι γονείς μου και η γιαγιά μου έβαζαν καθημερινά βούτυρο κακάο στα χείλη μου για να τα διατηρήσουν υγρά. Στην αρχή, ήταν απλά, χωρίς γεύσεις όταν ήμουν πολύ μικρή και καθώς μεγάλωνα, άρχισα να δοκιμάζω διαφορετικές γεύσεις».

«Τα τελευταία χρόνια, η συλλογή lip balms έχει γίνει ένα από τα χόμπι μου λόγω της εμφάνισης, της γεύσης και της αίσθησης τους!» πρόσθεσε η εξάχρονη.

Όπως αναφέρει το odditycentral.com ανάμεσα στα 3.388 βούτυρο κακάο για τα χείλη της Scarlett, μπορείτε να βρείτε ολόκληρες συλλογές από lip balms όπως Skittles, M&M's και Chuppa Chupps, τα οποία προφανώς μυρίζουν και έχουν πολύ ωραία γεύση!

Η νεαρή κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες είπε ότι μερικά από τα αντικείμενα της εντυπωσιακής συλλογής της τα δώρησαν φίλοι της που ξέρουν πόσο της αρέσουν τα lip balm, ενώ πολύ την έχουν βοηθήσει και οι γονείς της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ