Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προς το απόγευμα, συννεφιάζει η διάθεση & λειτουργεί κάπως αλλοπρόσαλλα, φέρνοντας απρόοπτα στη μέρα

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Από χθες το απόγευμα πέρασε η Σελήνη στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης. Η Σελήνη στον Λέοντα βρίσκεται σε ένα κοινωνικό, ενθουσιώδες και εξωστρεφές ζωδιακό περιβάλλον που αγαπά την επαφή με τους ανθρώπους, τη δημιουργία, τη διασκέδαση. 

ΚΡΙΟΣ

Οι αντίξοες όψεις της Σελήνης προς τον Κρόνο και τον Ουρανό δημιουργούν ένα ιδιαίτερα πιεστικό πλαίσιο στη μέρα, που θέλει αρκετή προσοχή και ψυχραιμία στην αντιμετώπιση του. Έτσι σήμερα μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, είτε πρόκειται για την ερωτική σας σχέση, έναν συνεργάτη ή συνέταιρο ή ακόμη κι ένα φίλο ή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά απαιτητική η Πέμπτη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας αγαπητοί μου Ταύροι, ίσως μάλιστα η πιο ζόρικη της εβδομάδας από πλευράς υποχρεώσεων. Βέβαια, το να έχετε δουλειά να κάνετε δεν είναι και τόσο δύσκολο σενάριο, αφού η επιρροή της αντίθεσης της Σελήνης με τον Κρόνο θα βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Λέοντα από τον τομέα της επικοινωνίας έρχεται σε κατά μέτωπο αντιπαράθεση με τον Κρόνο και τον Ουρανό σήμερα, δημιουργώντας μια αίσθηση κατήφειας στη μέρα, αλλά και μια νευρικότητα. Φαίνεται ότι πολύ εύκολα σήμερα κάποιος μπορεί να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά με αυτά που θα σας πει και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ