Συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας: Ο σύντροφός μου με κλείδωνε στο σπίτι & με χτυπούσε ενώ ήμουν έγκυος - Το βίντεο της Lacta που της έδωσε δύναμη

Αιμορραγούσε και δεν την πήγαινε στο νοσοκομείο... 

Ένα βίντεο της Lacta για τις γυναικοκτονίες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, βοήθησε μια γυναίκα να ξεφύγει από τον κακοποιητικό σύντροφό της... 

Η Μαρία μίλησε στο Open για την κακοποίηση που βίωσε από τον σύντροφό της και τόνισε ότι «στο τέλος σημασία έχει όχι τι θα κάνει η κάθε γυναίκα που κακοποιείται, αλλά τι θα κάνει η Πολιτεία».

Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές, καθώς περιγράφει τις κτηνωδίες που έζησε. Μάλιστα αποκάλυψε πως ήταν έγκυος και αυτός την χτυπούσε. 

«Εμένα με κλείδωνε μέσα στο σπίτι, με χτύπαγε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Επί τρεις μήνες κάθε μέρα ήταν βασανιστήριο. Δεν είχα τηλέφωνο, με κλείδωνε σε ένα δωμάτιο» συγκλονίζει η γυναίκα.

«Ήμουν τυχερή γιατί στους 3 μήνες είχε φύγει για λίγο από το σπίτι και κάλεσα ένα ταξί και είχα πει αν ο οδηγός δεν με δει, να ανέβει πάνω στο σπίτι. Όντως ο άνθρωπος ανέβηκε, χτυπούσε και ο άνθρωπος που με κακοποιούσε δεν του άνοιγε.

Ο ταξιτζής επέμεινε ότι αν δεν έβγαινα θα καλούσε την αστυνομία.

Όταν με είδε ο ταξιτζής ήμουν σε άθλια κατάσταση, αιμορραγούσα γιατί με είχε χτυπήσει. Με πήγε στο νοσοκομείο και έπειτα στο πατρικό μου» λέει, κρατώντας τα δάκρυά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ