H τραγουδίστρια Jessie J έχασε το μωρό της - "Η θλίψη είναι συντριπτική" - Η σπαρακτική ανάρτηση (φώτο)

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια 

Δυσάρεστα νέα για την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε η Jessie J . Η γνωστή τραγουδίστρια,  η οποία επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Μαξ Φαμ τον περασμένο μήνα ανοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης στους 10,4 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram ότι έχασε το μωρό της.

Λίγο πριν από τη συναυλία της στο Λος Άντζελες, έκανε το τρίτο υπερηχογράφημα και οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι το μωρό δεν έχει πια καρδιακό παλμό.

Στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Jessie J. κρατά ένα τεστ εγκυμοσύνης, ενώ ακολουθεί μία δεύτερη με ένα απόφθεγμα της Seyda Noir: "Μερικές φορές η αγάπη δεν αρκεί για να δουλέψει κάτι αλλά αυτό είναι εντάξει. Δεν σημαίνει ότι απέτυχες".

Στο μακροσκελές κείμενο που συνοδεύει τις δύο φωτογραφίες η Jessie J. γράφει ότι της είναι δύσκολο να διαχειριστεί τα συναισθήματα της μετά την αποβολή, κι ότι αποφάσισε να μην ακυρώσει τη συναυλία γιατί η μουσική θα λειτουργήσει σαν φάρμακο στη θλίψη της. 

Συγκεκριμένα έγραψε: 

"Χθες το πρωί γελούσα με μια φίλη μου λέγοντας της 'σοβαρά πώς θα δώσω συναυλία στο Λος Άντζελες αύριο το βράδυ, χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος;'. Μέχρι χθες το απόγευμα φοβόμουν στην σκέψη ότι πρέπει να ολοκληρώσω τη συναυλία χωρίς να 'σπάσω'...".

"Αφού πήγα για 3ο υπέρηχο, μου είπαν ότι δεν υπήρχε πια καρδιακός παλμός. Αυτό το πρωί, νιώθω ότι δεν έχω κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων μου. Μπορεί να μετανιώσω που το δημοσίευσα. Μπορεί και όχι. Βασικά δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω απόψε.. Δεν αποφεύγω τη θλίψη ή την διαδικασία της, αλλά ξέρω ότι το τραγούδι απόψε θα με βοηθήσει. Έχω κάνει μόνο δύο σόου σε δύο χρόνια και η ψυχή μου το χρειάζεται, ακόμη περισσότερο σήμερα", συνέχισε η ίδια.

"Γνωρίζω ότι μερικοί άνθρωποι θα σκεφτούν ότι πρέπει απλώς να ακυρώσω τη συναυλία. Αλλά αυτή τη στιγμή ξέρω ένα μόνο πράγμα. Ξεκίνησα να τραγουδάω όταν ήμουν μικρή από χαρά, για να γεμίσω την ψυχή μου με αγάπη, αυτό δεν έχει αλλάξει ποτέ και πρέπει να το επεξεργαστώ με τον δικό μου τρόπο. Θέλω να είμαι ειλικρινής και αληθινή και να μην κρύβω αυτό που νιώθω. Μου αξίζει αυτό. Θέλω να είμαι όσο μπορώ ο εαυτός μου αυτή τη στιγμή... Είμαι ακόμα σε σοκ, η θλίψη είναι συντριπτική, αλλά ξέρω πως είμαι δυνατή και ξέρω ότι θα είμαι εντάξει", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στο τέλος της ανάρτησης,  η Jessie J. απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, λέγοντάς τους ότι «Γνωρίζω ότι εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν νιώσει αυτόν τον πόνο και πολύ χειρότερο. Νιώθω κοντά σε όσες από εσάς γνωρίζω αλλά και σε όσες δεν γνωρίζω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ