Η Εριέττα Κούρκουλου ευχαριστεί τον γυναικολόγο της: «Ο Κωνσταντίνος Πάντος μας χάρισε το παιδί μας» (φωτό)

«Του χρωστάμε τα πάντα»

Τον γυναικολόγο της Κωνσταντίνο Πάντο ευχαριστεί μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου.

Υπενθυμίζεται ότι  η η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση  στις 17 Οκτωβρίου είχε αποκαλύψει, επίσης με ανάρτησή της στα social media ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

«Τώρα λοιπόν η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε μαζί με το γιατρό και τον αγαπημένο της άντρα, ενώ γγράφει στο post της τα εξής:

Είναι ο άνθρωπος πίσω από το ατυχές σποτάκι, του οποίου την προσέγγιση κατακρίναμε όλοι. Είναι ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το συνέδριο που ποτέ δεν έγινε, αλλά ελπίζω να γίνει σύντομα, κάτω από τις σωστές προϋποθέσεις.

Είναι όμως και ο άνθρωπος που μας χάρισε το παιδί μας και γι´αυτό, του χρωστάμε τα πάντα.

Αυτή η ανάρτηση δε έχει σκοπό να φέρει δουλειά στον συγκεκριμένο γιατρό, αρχικά γιατί δεν το χρειάζεται και δεύτερον, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και σε κάθε άνθρωπο ή ζευγάρι που προσπαθεί για παιδάκι, ταιριάζει κάτι διαφορετικό (όπως επισημαίνω σε όποιον με ρωτάει).

Κάνω αυτή την ανάρτηση, γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να ισοπεδώνονται όλα για ένα λάθος. Ο κος Πάντος έχει χαρίσει χιλιάδες παιδιά σε ανθρώπους που είχαν χάσει κάθε ελπίδα να γίνουν γονείς και είναι από τους καλύτερους επιστήμονες στην χώρα.

Για αρκετό καιρό, δεν αισθανόμουν άνετα να κάνω αυτή την ανάρτηση λόγω της δημόσιας κατακραυγής που υπέστη, αλλά αυτό το προφίλ το άνοιξα για να λέω αλήθειες και ο κος Πάντος είναι μέρος της δικιάς μας, πιο όμορφης αλήθειας».

Σημειώνεται ότι τον Ιούνιο του 2021 ο Κωνσταντίνος Πάντος είχε βρεθεί στο στόχατρο των αντιδράσεων εξαιτίας του τηλεοπτικού σποτ του Συνεδρίου «Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας», με τον ίδιο τότε - απαντώντας στις αντιδράσεις - να υποστηρίζει πως το σποτ, αν και ήταν σκληρό για τις γυναίκες, έδειχνε την ωμή πραγματικότητα.

Η Εριέττα Κούρκουλου στις 16 Ιουνίου είχε μιλήσει για τη  προσπάθειά της να γίνει μητέρα γράφοντας σε ανάρτησή της:

«Δύο εβδομάδες… 14 ημέρες. Που θα πάει; θα περάσουν!

Και όμως, για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για την β - χοριακή και περνούν αργά και βασανιστικά.

Δείτε επίσης: Γάμος Εριέττας Κούρκουλου στη Μύκονο: Το νυφικό του Βρεττού Βρεττάκου & η σιέλ ολόσωμη φόρμα της Μαριάννας Λάτση (βίντεο)

Γεννούν ανάμεικτα συναισθήματα, μεταξύ των οποίων είναι η προσμονή, η αισιοδοξία, η απαισιοδοξία, το άγχος, ο θυμός και η ευτυχία - συναισθήματα, που βιώνουμε πολλές φορές ταυτόχρονα.

Οι ημέρες αυτές, μεταφράζονται σε ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαδίκτυο για τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης - τα όποια βέβαια είναι σχεδόν ολόιδια με εκείνα της περιόδου, αλλά και έναν μάταιο αγώνα για τον εντοπισμό κάποιας εσωτερικής διαίσθησης, η οποία αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο. Να είσαι αισιόδοξη σου λένε… βοηθάει!

Όμως μόλις αφεθείς λιγάκι, επανέρχονται εικόνες από όλες τις προηγούμενες φορές που απογοητεύτηκες και σε πιάνει φόβος, γιατί ξέρεις ότι η σημερινή αισιοδοξία πρέπει να είναι μετρημένη, σε περίπτωση που δεν έρθει το θαύμα… για ακόμη μια φορά. Προσπαθείς λοιπόν να κρατηθείς κάπου ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απαισιοδοξία, μέχρι που καταλαβαίνεις ότι εκεί ανάμεσα, βρίσκεται η αδιαφορία - την οποία είναι αδύνατο να ενστερνιστείς.

Ο κόσμος γύρω σου κυλάει κανονικά και ορισμένες στιγμές ευτυχώς, καταφέρνει να σε παρασύρει και να ξεχαστείς λιγάκι! Κράτα αυτές τις στιγμές!

Δείτε επίσης: Top clicks 2020: Ποιος είναι ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας Βύρων Βασιλειάδης που παντρεύτηκε η Εριέττα Κούρκουλου - Τα δράματα στο ξεκίνημα της ζωής του & το happy end

Θυμίσου ότι παρόλο που μπορεί να απέτυχε κάποια προηγούμενη προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα. Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας!».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ