Το «revenge dress» της πριγκίπισσας Νταϊάνα κάνει comeback & είναι το τέλειο φόρεμα για τις γιορτές (φωτό)

Με έξω τους ώμους το φουστάνι αυτό έχει γράψει ιστορία!

Το μαύρο φόρεμα που φόρεσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε μια εκδήλωση στη Serpentine Gallery το 1994 είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο διάσημα φουστάνια στην ιστορία.

Πάνω από δύο δεκαετίες μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της, το «φόρεμα της εκδίκησης» - όπως έχει μείνει γνωστό - έχει ξαναμπεί στο προσκήνιο.

Η LadyDi, φόρεσε το λαμπερό μίνι Christina Stambolian τη νύχτα που προβλήθηκε ένα αμφιλεγόμενο πρόγραμμα που έκανε λόγο για απιστία του συζγύγου της πρίγκιπα Καρόλου.

Όπως αναφέρει η βρετανική Vogue η Elizabeth Debicki, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσας στη νέα σεζόν της σειράς «The Crown» νωρίτερα αυτό το μήνα φωτογραφήθηκε φορώντας ένα αντίγραφο του μαύρου βραδινού φορέματος και στο διαδίκτυο έγινε χαμός! 

Η παγκόσμια πλατφόρμα αγορών Lyst ανέφερε αύξηση 58% στις αναζητήσεις για μαύρα φορέματα χωρίς ώμους, λίγο μετά τη δημοσίευση των εικόνων της Debicki και μέσα σε μια μέρα, το ενδιαφέρον για μαύρα φορέματα με την συγκεκριμένη λαιμόκοψη αυξήθηκε κατά 103%.

Η Νταϊάνα με τον Τζον Τραβόλτα, photo: COURTESY RONALD REAGAN LIBRARY via ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Όπως απέδειξε η Νταϊάνα, τίποτα δεν νικά σε κομψότητα όσο ένα «φονικό μικρό μαύρο φόρεμα». Το ντεκολτέ, το μήκος… ήταν η απόλυτη τελειότητα και μια φόρμουλα που μιμήθηκε ξανά και ξανά από τότε.

Μεγάλοι οίκοι μόδας λοιπόν αλλά και μικρότερα brands λανσάρουν φορέματα σε ανάλογο ύφος και έχουμε να πούμε ότι είναι το κατάλληλο outfit για τις γιορτές!

Alexander McQueen off-the-shoulder midi dress

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

PRADA Off-the-shoulder wool dress

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ALIX NYC - Jansen off-the-shoulder stretch-jersey dress

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Guess W1YK0HZ2V40 Mini Βραδινό Πλεκτό Φόρεμα Μαύρο

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Sweetheart Off Shoulder Bodycon Midi Dress - Γυναικείο Μίντι Φόρεμα

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ