Άση Μπήλιου - οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας: Τα όνειρα & οι φαντασιώσεις μπορούν να γίνουν πραγματικότητα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας αυτή την εβδομάδα

Η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου ξεκινάει με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, μια άκρως ευνοϊκή όψη για επικοινωνία και επαφές. Καινούρια δεδομένα και ευχάριστα νέα έρχονται στην επιφάνεια και θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε στον άλλον όσα έχετε στο μυαλό σας, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον.

Στην πορεία θα επικρατεί ένα πιο ρομαντικό κλίμα, καθώς αργότερα την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 29/11/2021 ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την τελευταία ημέρα του μήνα, δηλαδή στις 30/11/2021, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι φαντασιώσεις και τα όνειρα σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να εκφράσετε την αγάπη και τα πιο τρυφερά συναισθήματα σας.

Οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε τώρα ένα άτομο το οποίο φαντάζει ιδανικό στα μάτια σας και θα έχετε απόλυτη ψυχική σύνδεση μαζί του. Ο Δεκέμβριος ξεκινάει με τον Ποσειδώνα να γυρνάει πλέον σε ορθή πορεία στη 01/12/2021 και να ενδυναμώνει την ενσυναίσθηση, αλλά και τη διαίσθηση μας.

Οι σχέσεις που θα κάνουμε από εδώ και στο εξής θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε πνευματικά και θα μας διδάξουν την ανιδιοτελή αγάπη, όμως θα πρέπει να προσέξουμε τις εξαπατήσεις και την εξιδανίκευση κάποιων ατόμων που μπορεί να μας απογοητεύσουν. Η εβδομάδα τελειώνει με ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα, δηλαδή την ολική Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία θα είναι και η τελευταία έκλειψη της χρονιάς.

Είναι η ώρα να βγάλουμε προς τα έξω την αλήθεια μας, να εκφράσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας στον σύντροφο μας, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο δεν είναι ανώδυνο ούτε για εμάς, ούτε για τους άλλους. Κάτω από αυτή την επιρροή, θα έρθουμε αντιμέτωποι με αναπάντεχες εξελίξεις και μπορεί να αισθανθούμε ότι αξίζουμε πολλά περισσότερα από όσα λαμβάνουμε από τους άλλους.

Επομένως, κάποιοι μπορεί να αποφασίσουν να διεκδικήσουν περισσότερη ελευθερία μέσα στις σχέσεις τους ή με κάποιο τρόπο να κάνουν ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο και αφήνοντας πίσω ανθρώπους και καταστάσεις που δεν τους επιτρέπουν να εξελιχθούν.

Από αυτή την Ηλιακή έκλειψη θα επηρεαστούν περισσότερο οι εκπρόσωποι των μεταβλητών ζωδίων, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από τη 10η έως τη 14η μοίρα αυτών των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει αρκετά αισιόδοξους και θετικούς με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 29/11. Έχετε διάθεση για νέες περιπέτειες και δεν αποκλείεται εάν είστε αδέσμευτοι να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Εάν είστε δεσμευμένοι, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας, να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή ακόμα και να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας.

Mε το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ποσειδώνα αργότερα την ίδια ημέρα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας ή να ζήσετε παθιασμένες και ταυτόχρονα ειδυλλιακές στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι.

Στις 4/12 με την ολική Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, ένας άνθρωπος ή μια σχέση έρχεται για να σας δώσει σημαντικά μαθήματα ζωής και να ανοίξει νέα μονοπάτια μπροστά σας, επομένως πείτε ναι σε νέες εμπειρίες με ανθρώπους οι οποίοι σας εμπνέουν. Θα πρέπει ωστόσο να είστε προσεκτικοί και να μην παίρνετε επιπόλαια ρίσκα ή να κάνετε υπερβολές που μπορεί στην πορεία να σας κοστίσουν. Προσπαθήστε να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας και να είστε πιο διαλλακτικοί απέναντι στους άλλους, εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, αυτή η εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα έντονη και ερωτική για εσάς. Στις 29/11 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη σας καλεί να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να έρθετε σε επαφή με τα πιο σκοτεινά και κρυφά σας συναισθήματα, ενώ κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με ένα πρόσωπο το οποίο θα σας βγάλει την πιο παθιασμένη και σεξουαλική πλευρά σας. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Άρης από τον οίκο των διαπροσωπικών σας σχέσεων θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη η οποία θα σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους απέναντι στα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά τους.

Είναι η ιδανική στιγμή για να κατανοήσει ο ένας τον άλλον χωρίς καμία διάθεση κριτικής ή ανταγωνισμού. Η ολική Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα εμπιστοσύνης μέσα στις σχέσεις σας και ανακινεί βαθιά συναισθηματικά περιεχόμενα. Ίσως τώρα να συνειδητοποιήσετε πόσο τοξικός είναι ένας άνθρωπος ή μια κατάσταση και να νιώσετε την επιθυμία να αποδεσμευτείτε. Εάν επανέλθει ένα άτομο ή ένα ζήτημα από το παρελθόν, προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία και μεθοδικά βήματα και γενικώς προσέξτε σε ποιους επιλέγετε να ανοιχτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, καθώς στις 29/11 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες και μια ανάγκη να έρθετε κοντά με τον άλλον. Μπορείτε τώρα να επιλύσετε τις διαφορές σας και να ομαλοποιήστε μια κατάσταση, καθώς θα έχετε μια διάθεση συμβιβασμού και θα γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Στις 30/11 το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα νιώσετε ότι συνδέεστε σε ένα βαθύτερο επίπεδο ή να αποφασίσετε να πάτε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Η ολική Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται απέναντι σας, δηλαδή στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/12, φέρνει αναπάντεχες αλλαγές και βαθιές συνειδητοποιήσεις μέσα στις σχέσεις σας.

Ίσως το προηγούμενο διάστημα να σας είχαν απορροφήσει σε μεγάλο βαθμό οι ανάγκες και οι επιθυμίες του συντρόφου σας και τώρα θέλετε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να ανασυγκροτηθείτε. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να λήξετε μια σχέση που δεν προχωράει πλέον, ενώ άλλοι μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ