Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα είμαστε λίγο πιο παρορμητικοί και ανυπόμονοι στη σκέψη και τη δράση μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ζυγό, ενώ έχουμε δυο σημαντικές όψεις που επηρεάζουν ποικιλοτρόπως την καθημερινότητα μας.

Η πρώτη είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Τοξότη τα ξημερώματα της Δευτέρας και η άλλη το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή μπορεί να μας κάνει λίγο πιο παρορμητικούς και ανυπόμονους στη σκέψη και τη δράση μας, καθώς βιαζόμαστε να προχωρήσουμε μπροστά με νέες ιδέες, σχέδια και πλάνα.

ΚΡΙΟΣ

Το κλειδί σήμερα είναι η συνεργασία και οι καλές σχέσεις, αν θέλετε να εξασφαλίσετε θετικά αποτελέσματα στην ημέρα σας. Μολονότι προτιμάτε να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, δεν είναι κακό να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο άτομο που ομονοείτε και έχετε κοινές αντιλήψεις και κοινό τρόπο σκέψης. 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αλλαγές είναι η μόνη σταθερά στη ζωή μας αγαπητοί μου Ταύροι, ειδικά αυτή την περίοδο που όλα μοιάζουν κάπως μετέωρα μέσα στις εκλείψεις και δεν μπορούμε να προγραμματίζουμε το «αύριο» με σταθερότητα. Κάποιες αλλαγές που δεν περιμένατε ή κάποιο ξαφνικό συμβάν μπορεί να άλλαξε τις καθημερινές σας δραστηριότητες πρόσφατα και να νιώθετε λίγο περίεργα σε αυτή την κατάσταση. Χωρίς όμως να βιάζεστε και να πιέζετε τα πράγματα, κοιτάξτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις αλλαγές προς όφελος σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Δευτέρα ξεκινά με περίεργες συνθήκες, καθώς η κυρίαρχη όψη της ημέρας για σας είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Ερμή, που μπορεί να σας αποπροσανατολίσει λίγο ή και να σας βγάλει από τα ρούχα σας αν ακούσετε κάτι το οποίο σας εκνευρίζει. Πριν κάνετε όμως αντεπίθεση και εκφράσετε τη δυσαρέσκεια σας, πάρτε λίγο χρόνο να σκεφτείτε καλύτερα ό,τι συμβαίνει, να μελετήσετε πώς πρέπει να το διαχειριστείτε και μην γίνεστε «θύματα» του θυμού σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ