Κατα συρροήν άπιστος ο πατέρας της Serena Williams: Έσπειρε 20 παιδιά - δεν ήταν μπαμπάς αλλά «δωρητής σπέρματος»

Τι είπε η μεγαλύτερή του κόρη Sabrina Williams 

Ο πατέρας της Serena και της Venus Williams, Richard, ήταν ένας κατά συρροήν άπιστος που μπορεί να απέκτησε έως και 20 παιδιά, αποκάλυψε η μεγαλύτερη κόρη του στη Sun.

Ο πατέρας των σταρ του τένις είναι το επίκεντρο της νέας βιογραφικής ταινίας «King Richard» με τον Will Smith να βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η μεγαλύτερή του κόρη Sabrina Williams έχει κατηγορήσει τον πατέρας της για μια σειρά υποθέσεων, ενώ τον χαρακτήρισε ως απλώς έναν «δωρητή σπέρματο».

Να σημειωθεί ότι ο Richard έχει αποκτήσει την Sabrina από τον γάμο του με την Betty Johnson, ο οποίος κράτησε από το 1965 εώς το 1973.  Ο 79χρονος σήμερα πρώην προπονητής του τένις ήταν παντρεμένος με την Lakeisha Graham ( 2010–2017) και την Oracene Price (1980–2002).

 

«Ξέρω ότι υπάρχουν περισσότερα αδέρφια, μου είπαν μεταξύ δεκαπέντε και δεκαεννέα παντού, από το Λος Άντζελες μέχρι τη Λουιζιάνα», είπε στη Sun η Sabrina.  «Η μαμά μου πάντα μάλωνε με τον μπαμπά μου για τους δεσμούς του, ήταν ένας κατά συρροήν άπιστος. Θυμάμαι ότι αυτό ήταν πάντα το κύριο θέμα συζήτησης».

Serena Williams, Richard Williams, Venus Williams -  WIMBLEDON 2012 - Photo: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Είναι ένας εγωιστής άνθρωπος που ζει μόνο για τον εαυτό του, χρησιμοποιεί τα παιδιά του για να πάρει αυτό που χρειάζεται. Δεν είναι μπαμπάς, ήταν απλώς ένας δωρητής σπέρματος. Είχε πέντε παιδιά και τα άφησε στη μαμά μου να τα μεγαλώσει μέσα στην φτώχεια και ποτέ δεν βοήθησε».

Η βιογραφική ταινία Kind Richard δείχνει το πως ένας άντρας χωρίς κάποιο υπόβαθρο στο τένις και με πολύ περιορισμένους οικονομικούς πόρους, οδήγησε τις κόρες του σε πρωτοφανή επιτυχία, ενώ ακάμα αποκαλύπτει τον ρατσισμό, τη βία και τις δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεράσει η οικογένεια Williams.

 Πίσω όμως από τα πρωτοσέλιδα και τα γκραν σλαμ «κρύβεται» ένα παρελθόν που «στοιχειώνει» τον Richard, σημειώνει ακόμα η Sun, προσθέτοντας ακόμα ότι ο Williams κατηγορήθηκε ότι άφησε την πρώτη του σύζυγο να μεγαλώσει μόνη τα έξι παιδιά τους.

Photo: via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Sabrina είπε στο βρετανικό μέσο πέρυσι πώς όταν ήταν μόλις οκτώ ετών της είπε ότι θα έβγαινε να της αγοράσει ένα ποδήλατο και δεν επέστρεψε ποτέ. Η Sabrina πρόσθεσε: «Στην εφηβεία μου, πάντα σκεφτόμουν την αυτοκτονία, το δοκίμασα μια φορά, ήταν πάντα μαζί μου και αφορούσε τον μπαμπά μου, είχα προβλήματα ψυχικής υγείας».

Στη συνέχεια άρχισε να ακούει για τις πολύ νεότερες ετεροθαλείς αδερφές της Serena, 40, και Venus, 41ετών, που εκείνη την περίοδο άφηναν το στίγμα τους στο τένις. Τελικά θα τις συνατήσει πολύ αργότερα όταν Θα πέσει τυχαία πάνω τους στο Knott’s Berry Farm, ένα θεματικό πάρκο στην Καλιφόρνια.


 «[Είναι] ένας πολύ δύσκολος και πολύ περίπλοκος χαρακτήρας. Αυτή είναι μια ταινία για την οικογένεια, για την πίστη» είχε πει μεταξύ άλλων ο Will Smith για τον ρόλο του στην ταινία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ