Ο Γιάννης Μαρακάκης βόλτα με την κορούλα του - Η μικρή Ιωάννα στην αγκαλιά του μπαμπά (φωτό)

Οικογενειακές στιγμές για τον γνωστό δικηγόρο

Στο κέντρο της Αθήνας πέτυχε ο φωτογραφικός φακός τον Γιάννη Μαρακάκη, ο οποίος και ήταν μαζί με την αξιολάτρευτη κορούλα του.

Ο γνωστός δικηγόρος κρατούσε στα χέρια την Ιωάννα ή Τζοάνα όπως την φωνάζει εκείνος και η αγαπημένη του Νίκη Θωμοπούλου, με την μικρούλα να μοιάζει μια σταλιά μέσα στην αγκαλιά του μπαμπά της.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Ιωάννα φορά ένα γκρί ζακετάκι και τα αθλητικά της παπούτσια ενώ ο κομψός Μαρακάκης είναι ντυμένος με κοστούμι, ζιβάγκο και τιράντες.

Υπενθυμίζεται ότι η βάφτιση της Ιωάννας, η οποία είναι τώρα λίγο λιγότερο από δύο ετών έγινε τον Σεπτέμβριο στον Κουβαρά Αττικής, ενώ θέμα της βάφτισης ήταν οι πεταλούδες και αμέσως μετά τομυστήριο ακολούθησε μία ονειρεμένη δεξίωση στο κτήμα Μελισσουργού στα Καλύβια

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2016 και περίπου τριμήση χρόνια μετά ήρθε στην κόσμο ο καρπός του έρωτά τους. 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με αυτή την απίστευτη αλλαγή στη ζωή μου, αλλά είμαι και πάρα πολύ ανήσυχος για τον κόσμο στον οποίο έρχεται αυτό το μωράκι» είχε πει ο δικηγόρος για τον ερχομό της κόρης του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ