Η Mariah Carey γιόρτασε το Χανουκά με τα δίδυμα παιδιά της: Προσπάθησε να τους μάθει ένα τραγούδι αλλά… (βίντεο)

«Δεν νομίζω ότι το έχουν καταλάβει ακόμα»

Στο πνεύμα των γιορτών η Mariah Carey με την 52χρονη star να τιμά την πρώτη νύχτα του Χάνουκα την Κυριακή με το να διδάξει ένα τραγούδι στα δίδυμα Moroccan και Monroe.

Ειδικότερα η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να προσπαθεί να μάθει στα 10χρονα παιδιά της ένα νέο τραγούδι την εβραϊκή γιορτή.

«Χαρούμενο Χάνουκα!!!! Το έμαθα στο Δημοτικό και σκέφτηκα να το μάθω στους Roc & Roe, δεν νομίζω ότι το έχουν καταλάβει ακόμα» έγραψε η Carey στο Twitter, αφού τα πιτσιρίκια, τα οποία και έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Nick Cannon (2008–2016) δεν φάνηκαν και τόσο ενθουσιασμένα, όσο η μαμά τους!

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, το AppleTV+ κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το επερχόμενο εορταστικό αφιέρωμα της τραγουδίστριας Mariah's Christmas: The Magic Continues, προσφέροντας μια κλεφτή ματιά στα όσα ετοιμάζει η star για τις γιορτές.

Το αφιέρωμα, σύμφωνα με το People, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Δεκεμβρίου, ενώ στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα την βλέπουμε  ντυμένη με ένα αστραφτερό χρυσό φόρεμα καθώς ανεβαίνει στη μεγάλη σκηνή για να τραγουδήσει το "Christmas (Baby Please Come Home)."

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ