Ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα ονειροπολούμε, έχουμε νοσταλγική διάθεση & δεν είμαστε συγκεντρωμένοι στο εδώ & τώρα

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αλλά σήμερα ο πλανήτης που είναι ιδιαίτερα ενεργός είναι η Αφροδίτη. Σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που μπορεί να εκτοξεύσει από τη μια τον ρομαντισμό μας στα ύψη, αλλά από την άλλη και τις εξιδανικεύσεις και τις μεγάλες προσδοκίες που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα. 

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω με κάποιο τρόπο τα θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας φαίνεται να είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται απόψε, μπορεί να θολώνει από τη μια την κρίση σας κι από την άλλη ενδεχομένως να σας κάνει να προσπαθείτε να καταλάβετε κάποιες αλήθειες στον χώρο της δουλειάς. Μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια υπέροχη μέρα για να είστε χαλαροί, να μην έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας και έγνοιες, είναι η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Ταύροι για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και μακάρι να καταφέρετε να την απολαύσετε με αυτό τον τρόπο. Όμως, ακόμη κι εσείς που εργάζεστε σκληρά θα μπορούσατε να διαφοροποιήσετε λίγο το πρόγραμμα σας και να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας επιτρέψει να ξεχαστείτε λίγο, να περάσετε όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη σήμερα μέσα στον τομέα των οικονομικών να ολοκληρώνει το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, το πιθανότερο είναι ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα θέματα των οικονομικών σας. Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες σε αυτό το επίπεδο προκειμένου να επιτύχετε έναν μακροπρόθεσμο στόχο σας.

Από την άλλη, μπορεί να αισθάνεστε με την όψη αυτή μεγαλύτερη ανασφάλεια, ανησυχία και αμφιβολίες, εξαιτίας ούτως ή άλλως και της ασταθούς πορείας της οικονομίας

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ