Τα 3 ζώδια που μετανιώνουν για ό,τι κάνουν και τα 3 που... παραμένουν αμετανόητα

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων που όλοι μας έχουμε συναντήσει ή συναναστραφεί ή ανήκουμε σε αυτές: Αυτοί που μετανιώνουν για ό,τι έχουν κάνει και προσπαθούν να επανορθώσουν και να ζητήσουν συγχώρεση κι οι άλλοι, που σπανίως ακούς "συγγνώμη, λάθος μου" από το στόμα τους, παραμένουν αμετανόητοι και δε δέχονται ότι έσφαλαν.

Το ζώδιό σου σε ποια από τις δύο ανήκει; Δες παρακάτω:

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΝ

ΙΧΘΥΕΣ

Εδώ μιλάμε για την μετανοούσα Μαγδαληνή του ζωδιακού κι εφ' όσον σχεδόν πάντα δρα και αντιδρά με βάση το συναίσθημά του οπότε λογικό είναι 3 στις 4 να κάνει λάθος. Ο Ιχθύς μετανιώνει αρκετές φορές και για τη συμπεριφορά και για τις ενέργειές του. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να παίρνει όλο το κρίμα πάνω του, να ζητά συγγνώμη ακόμα και για κάτι που μπορεί να μην έφταιγε κι αν είναι όντως ο υπαίτιος για να στενοχωρηθεί ή να κατακριθεί ένα άλλο άτομο, τότε θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρ' ότι η Παρθένος είναι λεπτολόγα και λογική και εξαντλεί κάθε περιθώριο, αναλύοντας προοπτικές και πιθανότητες, προκειμένου να αποφασίσει να κινηθεί, να εκφραστεί ή να αντιδράσει, εν τούτοις είναι από τα ζώδια που όταν το κάνει, την επόμενη στιγμή θα μετανιώσει, ιδίως αν δεν είχαν το αποτέλεσμα που πίστευε. Επιπλέον, αν κάνει γκάφα ή πικράνει κάποιον/α, θα ζητήσει συγγνώμη, παρά την ισχυρογνωμοσύνη της.

ΖΥΓΟΣ

Η αναποφασιστικότητα, οι αμφιβολίες και οι δεύτερες σκέψεις είναι κομμάτι του χαρακτήρα του Ζυγού, οπότε σχεδόν ποτέ δεν είναι σίγουρος για το αν έπραξε καλά ή έπρεπε να κρατήσει το στόμα του κλειστό κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Επιπλέον, είναι και λίγο ενοχικός, αντιλαμβάνεται αμέσως πότε έκανε λάθος και δε θέλει να στενοχωρεί τους άλλους, οπότε αν νιώσει ότι αδίκησε ή πλήγωσε άθελά του, θα σπεύσει να ζητήσει συγγνώμη. 

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο εύκολο είναι να ανατείλει ο ήλιος από τη Δύση, παρά να αλλάξει μυαλά ο Ταύρος και να μετανιώσει για το λάθος του. Εκεί! Θα μουλαρώσει και ο Θεός ο ίδιος να κατέβει και να του πει ότι πρόκειται για γκάφα μεγατόνων, δεν θα τον ακούσει. Θα επιμείνει στην ίδια ευθεία κατεύθυνση, δε στρίβει με την καμία, θα βρει σε τοίχο και θα συνεχίσει μέχρι να εξαντληθεί (άγνωστο πότε). Αν τύχει και έρθετε αντιμέτωποι, ετοίμαζε την άσπρη ρομπίτσα που δένει πίσω γιατί δε θα τα βγάλεις πέρα. Αυτός το παρουσιάζει ως σταθερότητα στην άποψή του, γεγονός είναι όμως ότι δυσκολεύεται να δει την άλλη πλευρά και δε λυγάει… Πόσο μάλλον να παραδεχτεί ότι σφάλει, σύμφωνα με το astrology.gr.

ΛΕΩΝ

Μια χαρά άνθρωπος είναι ο Λέοντας αλλά έχει και τα κακά του, που εύκολα μπορούν να σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Η αλαζονεία και ο υπερτροφικός εγωισμός του τον κάνουν αρκετές φορές εμ να μην δέχεται τη διαφορετική άποψη άλλων, εμ και να μετανιώνει, αν κάνει γκάφα (που κάνει άπειρες) γιατί απλούστατα δεν μπορεί, δε γίνεται να κάνει λάθος. Αυτός πάντα είναι ολόσωστος, ο σούπερ-ντούπερ, ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος! Είναι δυνατόν να απολογηθεί ή να νιώσει ενοχές; Η μόνη περίπτωση να το κάνει είναι λέγοντας την κλασική ατάκα: «Συγγνώμη που νιώθεις έτσι, αλλά…», παρουσιάζοντάς το σαν να έχεις και πρόβλημα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ή είσαι χαζός/η ή πολύ γενναίος/α για να κοντραριστείς με έναν Σκορπιό και μάλιστα να του πεις ότι κάνει και λάθος… Ε, αν περιμένεις να σου ζητήσει και συγγνώμη ή να μετανιώσει, τρελός παπάς σε βάφτισε. Όταν παγώσει η κόλαση μπορεί… Πιο πριν, ξέχνα το! Μιλάμε για έναν άνθρωπο απόλυτο, επίμονο, πονηρό και με στρατηγική, που κατεβάζει ρολά και δεν ακούει κανέναν. Για να διαπιστώσει ότι έκανε γκάφα ή κάτι που δεν έπρεπε θα περάσουν χρόνια κι αν. Κάποια στιγμή, στο πολύ μακρινό μέλλον, ίσως παραδεχτεί ότι είχες δίκιο… αλλά πιθανόν και να μη ζεις μέχρι τότε…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ