Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Επικρατεί μια αίσθηση έντασης τις πρωινές ώρες - Δίνουμε έμφαση σε αρνητικές σκέψεις ή συναισθήματα

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Τετάρτη είναι σαφώς πιο άνετη ως μέρα, με τη Σελήνη στον Ζυγό να ευνοεί τις σχέσεις, τις επαφές και την επικοινωνία μας με τους άλλους.

Η μέρα ξεκινά με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, δίνοντας μια αίσθηση έντασης τις πρωινές ώρες και μεγαλύτερη έμφαση σε αρνητικές σκέψεις ή συναισθήματα.

Στην πορεία όμως η Σελήνη συναντά σε τρίγωνο τον Δία στον Υδροχόο και επειδή αυτή η όψη σχηματίζεται σε δυο επικοινωνιακά και εγκεφαλικά ζώδια του αέρα, μπορεί να βοηθήσει να αισιοδοξήσουμε με κάποια σχέδια που έχουμε είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα. 

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη έρχεται με έμφαση στις σχέσεις, καθώς η Σελήνη βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι απέναντι από το ζώδιο σας, στον Ζυγό και κάνει πιο απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχετε κάτι δύσκολο να κάνετε, μην σας πιάνει ο εγωισμός και παιδεύεστε μόνοι σας όταν μπορεί κάποιος άλλος να σας δώσει ένα χέρι βοήθειας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ευθύνες και υποχρεώσεις έχει το πρόγραμμα με τη Σελήνη στον Ζυγό κι όσο κι αν είστε ικανοί από τη φύση σας να τα βγάζετε πέρα με όλα και να το κάνετε αγόγγυστα, μπορεί σήμερα να νιώθετε ότι έχετε υπερφορτώσει το σύστημα σας και όλα τα βάρη πέφτουν στη δική σας πλάτη.

Κι επειδή το ζώδιο του Ζυγού είναι και το ζώδιο της συνεργασίας, ίσως πρέπει προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία να μοιραστείτε κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις και με άλλους, είτε στη δουλειά είτε και στο σπίτι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις σχετικά θετικές μέρες της εβδομάδας η Τετάρτη με τη Σελήνη στον φιλικό σας Ζυγό μέχρι το μεσημέρι, προσφέρεται για να είστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε στη δουλειά και μάλιστα μπορεί να είστε και πολύ αποτελεσματικοί σήμερα σε όσα θέλετε να επιτύχετε.

Όμως η Σελήνη στον Ζυγό αφορά και τις πιο διασκεδαστικές πλευρές της ζωής για σας τους Διδύμους, οπότε κοιτάξτε μέσα σε όλα να κάνετε και πράγματα πιο δημιουργικά που σας ικανοποιούν. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ