Δάκρυα χαράς ή συγκίνηση; Η στιγμή που ο 6χρονος πρίγκιπας Ζακ αγκαλιάζει προστατευτικά την δίδυμη αδερφούλα του Γκαμπριέλα (φωτό)

Φύτεψαν ένα δέντρο για να τιμήσουν την μαμά τους πριγκίπισσα Σαρλίν

Στις 25 Νοεμβρίου τα δίδυμα πριγκιπόπουλα Γκαμπριέλα και Ζακ μαζί με τον μπαμπά τους, πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, απέτισαν έναν συγκινητικό φόρο τιμής στη μητέρα τους, φυτεύοντας ένα νοτιοαφρικανικό δέντρο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές εβδομάδες ο Αλβέρτος αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, πριγκίπισσα Σαρλίν, αναρρώνει σε κλινική ψυχικής υγείας, μετά την επιστροφή της από τη Νότια Αφρική. 

Φωτογραφίες: EPA POOL, Sebastian Nogier via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης επέστρεψε στο σπίτι της στις 8/11 μετά από έξι μήνες παραμονής της στη γεννέτηρά της και κατά την επιστορφή της φωτογραφίες με την επανένωσή της με τον Αλβέρτο, αλλά και τα δίδυμα παιδιά τους, κατέκλυσαν το διαδίκτυο. Ωστόσο η Σαρλίν έφυγε ξανά από το πριγκιπάτο παρά το γεγονός ότι μόλις είχε επιστρέψει από την πολύμηνη απουσία της. 

 

 

Τα 6χρονα είχαν συγκινήσει στην Εθνική Γιορτή του Μονακό, στην οποία δεν είχε δώσει το παρών η μητέρα τους, όταν είχαν εμφανιστεί στο μπαλκόνι του παλατιού κρατώντας το καθένα από ένα χαρτί που έγραψε «μας λείπεις μαμά» και «σε αγαπάμε».

 

 

 

Άλλη όμως μια πολύ γλυκιά φωτογραφιά - η οποία δεν ξέρουμε αν φέρνει περισσότερο χαρά η συγκίνηση - ήρθε όμως από την τελετή δενδροφύτευσης.

Σε αυτή βλέπουμε τον 6χρονο Ζακ να αγκαλιάζει προστατευτικά την αδερφούλα του. Ο μικρός πρίγκιπας φοράει ένα κόκκινο πουλοβεράκι ενώ κρατάει την Γκαμπριέλα η οποία είναι ντυμένη με ένα χαριτωμένο γκρι φόρεμα που έχει πάνω καρδούλες.

Photo: EPA POOL, Sebastian Nogier via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με τη MailOnline, η τελετή δενδροφύτευσης είχε ως στόχο να σηματοδοτήσει τα 100 χρόνια της Soroptimist International, η οποία περιγράφεται στον ιστότοπό της ένα «παγκόσμιο εθελοντικό κίνημα… που υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα των φύλων».

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος λοιπόν μαζί με τα δίδυμα και μια ομάδα παιδιών φύτεψαν ένα νοτιοαφρικανικό δέντρο προς τιμήν της πριγκίπισσας Σαρλίν, η οποία και γεννήθηκε στη Νότια Αφρική.

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Πριγκίπισσα Σαρλίν: Σε ποια κλινική βρίσκεται και πόσα πληρώνει ο Αλβέρτος κάθε μήνα - Τα νεότερα για την υγεία της

Μετά από τόσο καιρό μακριά από την μητέρα τους ο διάδοχος του θρόνου και η αδερφή του σίγουρα έχουν περάσει δύσκολα, ωστόσο φαίνεται να έχουν ο ένας το άλλον για στήριγμα και αυτό είναι πολύ τρυφερό. Την ίδια ώρα στο πλευρό τους βρίσκεται πάντα και η θεία τους Καρολίνα του Μονακό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ