Μέσα στο «καταφύγιο» της Helena Christensen - το υπέροχο σπίτι του top model: Στη φύση, γεμάτο αντίκες (φωτό & βίντεο)

Ένα μέρος για να βρεις πραγματικά την ηρεμία

Στα 52 της χρόνια η Helena Christensen θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον χώρο της μόδας, με την ίδια πέρα από μοντέλο να έχει προσθέσει συο βιογραφικό της τον τίλτο της φωτογράφου, beauty queen και σχεδιάστριας!

Η πρώην άγγελος της Victoria Secret ανέβασε χθες στον λογαριασμό της στο Instagram μερικές φωτογραφίες, από το «καταφύγιό» της, το σπίτι της  στο Catskills στα βόρεια της Νέας Υόρκης.

Μέσα στην φύση, περιτρυγιρισμένο από δέντρα, αλλά και ένα ποτάμι κοντά, είναι πραγματικά ένα υπέροχο μέρος για να βρει κανείς την ηρεμία.

Φωτογραφίες: Instagram

Όπως αναφέρει σε παλιότερο δημοσίευμα της η βρετανική Vogue η Christensen δεν υπολόγιζε αρχικά να αγοράσει ένα σπίτι στο βουνό. Ήταν ο φωτογράφος Fabrizio Ferri, ένας παλιός της φίλος, που την «ανάγκασε» να το πάρει το 2007 δίνοντας μια προκαταβολή, χωρίς το topmodel να έχει δει ακόμα το ακίνητο.

Δείτε περισσότερες εικόνες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 

 

 

Το σπίτι είναι γεμάτο αντίκες, ενώ γούνινα καλύμματα καλύπτουν τις καρέκλες της πολυθρόνας. Την ίδια ώρα κυριαρχεί το ξύλο και το rustik στοιχείο στην διακόσμηση.

Και αυτό βέβαια δεν είναι το μόνο σπίτι που έχει η Helena, η οποία ακόμα διαθέτει ένα εξοχικό την ακτή της πατρίδας της, της Δανίας.

Μάλιστα τον Οκτώβριο είχε ανοίξει τις πόρτες του στην Σκανδιναβική Vogue, δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να «μπούμε» για λίγο στον προσωπικό της χώρο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ