Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Έχουμε τη διάθεση να πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά - Είμαστε πιο αποτελεσματικοί & παραγωγικοί

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη μέχρι το τέλος της ημέρας εξακολουθεί, όπως και χθες, να βρίσκεται στον Σκορπιό. Αυτή είναι μια θέση που δεν της ταιριάζει ιδιαίτερα, αλλά με τις όψεις που σχηματίζει -ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη και ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα- βοηθά να φέρνουμε εις πέρας το πρόγραμμα μας χωρίς πολλά προβλήματα. 

ΚΡΙΟΣ

Απαιτητική μέχρι το τέλος της η σημερινή μέρα, μολονότι μπορεί να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα, η σημερινή μέρα προσφέρεται. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα το ταξίδι της απέναντι από το ζώδιο σας δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική σχέση -ερωτική ή επαγγελματική. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας, ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι από εκείνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, που η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, σας απασχολούν ζητήματα των επαγγελματικών και της καθημερινότητας σας, αλλά ακριβώς επειδή θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε, θα καταφέρετε να βγάλετε έναν μεγάλο όγκο δουλειάς.

Η αλήθεια είναι ότι έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες τον τελευταίο καιρό και η πίεση που νιώθετε να είστε παραγωγικοί και να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες γίνεται μέρα με την μέρα και πιο έντονη. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ