Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορωνοϊό: ''Σκεφτόμουν ότι αν μπω στο νοσοκομείο δεν θα προλάβω να πω όσα θέλω στον γιο μου''

Εξέφρασε τους  φόβους και τις ανησυχίες που είχε όταν νόσησε... 

Για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα του «Happy Day».

Να σημειώσουμε πως ο παρουσιαστής του ANT1 νόσησε στις 18 Νοέμβρη και από την πρώτη στιγμή μίλησε για το πως βίωσε αυτή την κατάσταση. 

 

 

10 μέρες μετά την περιπέτεια με την υγεία του, μίλα στην κάμερα για το φόβο που αισθάνθηκε, τις σκέψεις που είχε, όλα όσα ένιωσε. 

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο μόνος του φόβος ήταν πως δεν θα προλάβαινε να πει στον γιο του όλα αυτά που ήθελε. 

 

 

 

 

«Είναι στο τσακ. Δεν το ξέρεις… Σου λένε ότι αν πέσει το οξυγόνο κάτω από 90 μπαίνεις στο νοσοκομείο. Αναρωτιέσαι αν σε πενήντα λεπτά ή σε μια ώρα μπεις στο νοσοκομείο και λες “κάτσε θα προλάβω να πω όλα αυτά που θέλω να πω;”. Γιατί δεν το ξέρεις τι είναι αυτό που σου συμβαίνει» συνεχίζει.

 

 

«Όλη αυτή η ιστορία μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό που έχουν να κάνουν με τον γιο μου, τον Αναστάση. Φανταστείτε πως σκέφτηκα να κάτσω να γράψω, με έναν τρόπο δικό μου, κάποια πράγματα» λέει ο παρουσιαστής.

«Έχω έναν οκτάχρονο γιο με τον οποίο δεν μένουμε μαζί. Είμαι χωρισμένος, μένει με την μητέρα του, έχω να τον δω μια εβδομάδα και θα τον έπαιρνα το Σαββατοκύριακο.

Οπότε σκεφτόμουν “και αν ξυπνήσω μέσα στο βράδυ και μου πουν πως μπαίνω στο νοσοκομείο; Και αν δεν βγω από το νοσοκομείο που έχω και το θέμα με τα κιλά μου; Λες να είναι αυτό το τελευταίο βίντεο που βλέπει από εμένα;” Τέτοια σκεφτόμουν, ότι εγώ δεν του είπα όσα ήθελα… Δεν πρόλαβα» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ