Πάττυ Κουτμερίδου: Οδύνη στην κηδεία της - Μαχαίρι στην καρδιά, τα λόγια του αδερφού της -'' Θα πω στο παιδί σου''... (φωτό - βίντεο)

Συγκλόνισε ο αδελφός της Π. Κουτμεριδου στην κηδεία της :"Φοβήθηκε να εμβολιαστεί"...

Η κηδεία της Παρθένας Κουτμερίδου ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου, στο χωριό Τριανταφυλλιά στις Σέρρες. 

Τραγικές φιγούρες στην εκκλησία, ο πατέρας της 38χρονης και πρώην βουλευτής Σερρών με το ΠΑΣΟΚ, ο σύζυγός της αλλά και ο αδερφός της.

 

 

Ο αδερφός της, Θοδωρής Κουτμερίδης, στον επικήδειο λόγο του είπε ότι στην αρχή οι απόψεις για τον εμβολιασμό των εγκύων ήταν διφορούμενες, βρέθηκε μπερδεμένη σε αυτό το δίλημμα κ το πλήρωσε με την ζωή της.

 

 

“Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου, να του θυμίζω πως είχε την καλύτερη μανούλα και υπόσχομαι να του πως πως θυσίασες τη ζωή σου για να ζήσει αυτό” με αυτά τα λόγια κατέληξε ο αδερφός της Π. Κουτμερίδου.

Η ταφή της Παρθένας Κουτμερίδου έγινε δίπλα στον τάφο που θάφτηκε πριν από 8 χρόνια η μητέρα της, νικημένη από καρκίνο αναφέρει το seleo.gr.

Στη κηδεία της 38χρονης βρέθηκαν πολλοί φίλοι της από τη Θεσσαλονίκης και τις Σέρρες. Οι κοντινοί της άνθρωποι υποστηρίζουν ότι η αποχή της από τον εμβολιασμό της επιβλήθηκε από κάποιον πνευματικό. 

Υπενθυμίζεται ότι η Παρθένα Κουτμερίδου ήταν κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη. Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Εισήχθη στο Ιπποκράτειο, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της μεταφέρθηκε στον «Άγιο Λουκά». Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το παιδί με καισαρική, και έδιναν μάχη να κρατήσουν στη ζωή και τη μητέρα. Δυστυχώς, η 38χρονη δεν τα κατάφερε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ