Σοκ στον Βόλο: Νεκρός σε τροχαίο με την μηχανή του, ο γυναικολόγος Μίλτος Λαζαρίδης

Αύριο η κηδεία του... 

Ένας άνδρας 60 ετών έχασε τη ζωή του αργά χθες το βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από τον Αλμυρό, στην Ευξεινούπολη.

Πρόκειται για τον γυναικολόγο Μίλτο Λαζαρίδη, ο οποίος οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του και κατευθυνόταν προς την Όθρυ όταν για άγνωστο λόγο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο που κινείτο προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο 60χρονος γιατρός ήταν οδηγός μοτοσυκλέτας και  με τη μηχανή του έπεσε σε προπορευόμενο φορτηγό, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο χθες το βράδυ.Το δυστύχημα έγινε στις 10.30 το βράδυ της Πέμπτης, στην Ευξεινούπολη Αλμυρού.

Συγκεκριμένα, η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, κινούμενη επί της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου με κατεύθυνση από Αλμυρό προς Ανάβρα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε αρχικά σε σταθμευμένο επί της ιδίας κατεύθυνσης Ι.Χ. φορτηγό όχημα και εν συνεχεία εξετράπη αριστερά της πορείας της και προσέκρουσε σε αντιθέτως κινούμενο διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της της μοτοσικλέτας και τις υλικές ζημιές των εμπλεκόμενων οχημάτων.

Ο γιατρός  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κ.Υ Αλμυρού, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο οδηγός του Ι.Χ.Ε., δεν τραυματίστηκε. Παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, ερευνώνται. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού αναφέρει το magnesianews

Ο θάνατος του Μίλτου Λασκαρίδη, σόκαρε την κοινωνία του Αλμυρού και όσους τον γνώριζαν. Ήταν άνθρωπος με έντονη κοινωνική δράση και ιδιαίτερα αγαπητός. Προσέφερε τις υπηρεσίες του ως γιατρός και ως φίλος, σε όσους είχαν ανάγκη, ενώ συμμετείχε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευξεινούπολης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ