Σοκ στο Ηράκλειο Κρήτης: Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ βρήκαν αφημένο σε χαρτόκουτα ένα κοριτσάκι

 Άκουσαν το κλάμα του στο πάρκο Θεοτοκόπουλου-οι αγκαλιές και οι σοκολάτες.

Ασφαλές στην αγκαλιά της μητέρας του είναι το μόλις τριών χρονών κοριτσάκι το οποίο βρέθηκε παρατημένο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ μέσα σε μια χαρτόκουτα, εκτεθειμένο και ξυπόλητο στο κρύο, σε πάρκο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ένα τοσοδούλι κοριτσάκι, μονάχο του μέσα σε μία χαρτόκουτα, πεινασμένο και εκτεθειμένο στο κρύο. 

μωρό αστυνομικοί

Ένα κοριτσάκι 3, το πολύ, 4 ετών, το οποίο ήταν εκεί ολομόναχο. 

Όπως φέρεται να είπε η μητέρα του κοριτσιού στους αστυνομικούς, η οποία έχει ακόμα έξι παιδιά με το σύζυγό της , το τελευταίο χρονικό διάστημα η οικογένεια ζει μέσα σ΄ένα αυτοκίνητο, αφού ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που νοίκιαζαν στο Ηράκλειο, τους έκανε έξωση αναφέρει το cretalive.

 Ο πατέρας είναι μόλις 28 ετών, χρήστης ναρκωτικών, που απασχολεί, σύμφωνα με τις Αρχές τακτικά. Εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

"Είμαστε πρώτα γονείς και μετά αστυνομικοί", λένε οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που βρήκαν το παιδί

Ως μια εικόνα που δεν θα ξεχάσουν, περιγράφουν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, την εικόνα με το μόλις τριών χρονών κοριτσάκι, που - όπως αποκάλυψε το Cretalive - βρέθηκε μονάχο του μέσα σε μία χαρτόκουτα, το απόγευμα της Πέμπτης, στο κέντρο του Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τραγική οικογενειακή ιστορία με το 3χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε παρατημένο σε χαρτόκουτα στο Ηράκλειο Κρήτης

Εγκατάλειψη μωρού στο μουσείο: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο - Βρήκαν DNA στο καρότσι του μωρού

Μιλώντας στον δημοσιογράφους, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ αναφέρθηκαν στο πώς βρέθηκαν στο πάρκο Θεοτοκόπουλου, καθώς είχαν λάβει κλήση να ελέγξουν πληροφορία για απόπειρα κλοπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τραγική οικογενειακή ιστορία με το 3χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε παρατημένο σε χαρτόκουτα στο Ηράκλειο Κρήτης - εικόνα 2

Τραγωδία στο Κερατσίνι: Μήνυση κατέθεσε η οικογένεια της 8χρονης - Το ύποπτο αυτοκίνητο και η μηχανή έξω από το εργοστάσιο

Μόλις έφτασαν εκεί, όπως επεσήμαναν, κάποιος πολίτης τους υπέδειξε την κούτα και το περιεχόμενό της.

Το εντόπισαν από το κλάμα του και προσπαθώντας να το ησυχάσουν, το πήραν αγκαλιά, αλλά και του αγόρασαν σοκολάτες και καραμέλες.

"Ως πατέρας που έχω κόρη σε αυτή την ηλικία, δεν θα ήθελα να δω ξανά κανένα παιδί σε αυτή την κατάσταση" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ένας εκ των τριών νεαρών ανδρών, θέλοντας να καταδείξει την άσχημη κατάσταση στην οποία βρέθηκε το κοριτσάκι.
"Είμαστε πρώτα γονείς και μετά αστυνομικοί", τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Συνελήφθη ο πατέρας του κοριτσιού και καταδικάσθηκε σε 15 μήνες φυλάκιση

Εν τω μεταξύ, ο 28χρονος πατέρας της μικρής και ακόμα πέντε παιδιών, συνελήφθη λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό του παιδιού και καταδικάστηκε στο Αυτόφωρο σε 15 μήνες φυλάκιση, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι χρήστης ναρκωτικών και άφησε το παιδί για να πάει να κάνει χρήση.

Μάλιστα, η πολύτεκνη οικογένεια φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές τόσο για υποθέσεις ναρκωτικών όσο και για την πλημελλή ανατροφή των έξι παιδιών της, τα οποία - όπως καταγγέλουν οι γείτονες - οι γονείς αφήνουν συχνά εκτεθειμένα και ξυπόλητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ