Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η τελική όψη της Σελήνης θα είναι με τον Δία, έτσι ό,τι κι αν προκύψει θα βρεθεί λύση

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Η Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου είναι η τελευταία της χειμωνιάτικης περιόδου και η τελευταία στον Τοξότη γενικότερα για τα επόμενα επτά χρόνια και οι όψεις της είναι μικτές, όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο μου για την έκλειψη πατώντας εδώ.

Πάντα μια έκλειψη δημιουργεί μια αναταραχή στην ατμόσφαιρα κι επηρεάζει τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη μας προκαλώντας αστάθειες. Με λίγη προσοχή και με έμφαση στο να φιλοσοφούμε λίγο περισσότερο τα πράγματα, να είμαστε πιο υπομονετικοί με ό,τι συμβαίνει, θα το αφήσουμε κι αυτό πίσω μας. Η τελική όψη της Σελήνης πριν βγει από τον Τοξότη άλλωστε θα είναι με τον Δία, έτσι ό,τι κι αν προκύψει θα βρεθεί λύση.

Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη θα μπει σε φάση κενής πορείας από τις 07:08 μέχρι το μεσημέρι στις 13:31, κάνοντας τις ώρες αυτές θετικές μόνο για ξεκούραση, για επανάληψη πραγμάτων που κάνουμε στην καθημερινότητα μας και όχι για νέα ξεκινήματα ή ανάληψη σημαντικών αποφάσεων.

Αφού η Σελήνη παίρνει ρεπό ας πάρουμε κι εμείς. Στις 13:31 το μεσημέρι της Κυριακής προχωρά στον Αιγόκερω, δημιουργώντας λίγο περισσότερο άγχος για τις υποχρεώσεις μας σε επαγγελματικό επίπεδο. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλά «πρέπει» και λίγο περισσότερο βάρος.

ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου θα τολμούσα να πω ότι είναι και βοηθητική για τους στόχους ή για τη δράση σας και σας βοηθά να δείτε λίγο πιο καθαρά στον ορίζοντα και το μέλλον σας. Επικοινωνία με ξένους και εξωτερικό, επαγγελματικές συναντήσεις, νέες ιδέες για συνεργασίες, εξελίξεις στον τομέα των σπουδών, νέα πλάνα, είναι μέσα στα σενάρια της έκλειψης του Δεκεμβρίου και μπορεί να καρποφορήσουν, αν και τα αποτελέσματα θα είναι ορατά και χειροπιαστά την καινούρια χρονιά.

Πλησιάζοντας στις γιορτές ανοίγει η όρεξή σας για επικοινωνία, αλλά και αγορές που πολλές από αυτές προορίζονται ίσως για δώρα. Βάλτε όμως φρένο στις σπατάλες, για να μην χάσετε τον έλεγχο αφού δεν θα είναι καθόλου δύσκολο. Την Κυριακή, καθώς η Σελήνη προχωρά το μεσημέρι στον Αιγόκερω σας υπενθυμίζει όλα όσα «πρέπει» να κάνετε μέσα στην εβδομάδα και απαιτεί μια στοιχειώδη προετοιμασία από εσάς. Αυτό μπορεί να σας ρίχνει λίγο τη διάθεση προσωρινά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πιέσεις κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, από όπου κι αν προέρχονται, συνεχίζονται κι αυτές τις ημέρες στο τέλος της εβδομάδας. Με την έκλειψη του Δεκεμβρίου αναμοχλεύονται βέβαια και οι οικονομικές σας ανασφάλειες, αλλά αυτό δεν είναι κακό απαραίτητα, αφού μπορεί να λειτουργήσει και σαν μοχλός εξερεύνησης νέων προοπτικών και στην επαγγελματική σας ζωή. Η έκλειψη πάντως μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλλετε και κάποιες «κακές» συνήθειες που έχετε σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα έσοδα και τις επενδύσεις σας.

Το σημαντικό με την έκλειψη του Δεκέμβρη είναι να πλησιάσετε όσο μπορείτε περισσότερο τον σύντροφό σας, να προσπαθήσετε μαζί να σπάσετε τη ρουτίνα που φέρνει ο χρόνος στη σχέση και να κυνηγήσετε τα κοινά σας όνειρα με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα.

Αν πάλι αυτή η έκλειψη σας οδηγήσει στη συνειδητοποίηση ότι έχετε λιγότερα κοινά και διαφορετικές απόψεις για πολλά πράγματα στη ζωή σας, είναι προτιμότερο να πείτε το «αντίο» τώρα χωρίς περιστροφές, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Την Κυριακή που η Σελήνη περνά σε πιο φιλικά σας λημέρια στον Αιγόκερω, από το μεσημέρι κι έπειτα θα θελήσετε να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας και να κοιτάξετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Σαφώς είναι μια πιο άνετη μέρα για σας, ακόμη κι αν έχετε υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα θέματα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου, επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται το Σάββατο και αυτές οι σχέσεις φαίνεται να απορροφούν το ενδιαφέρον σας. Φαίνεται πολύ καθαρά ότι οι ανάγκες σας σε όλα τα επίπεδα έχουν αλλάξει ή αλλάζουν σε σχέση με των άλλων (του συντρόφου, των συνεργατών, των φίλων) κι αυτό φέρνει μια σχετική αναστάτωση. Κάποια από τα πιθανά σενάρια του διαστήματος αυτού είναι να θέλετε να φύγετε από μια μακροχρόνια συνεργασία, διότι δεν σας καλύπτει είτε δημιουργικά είτε οικονομικά, να θέλετε να προχωρήσετε μια σχέση ερωτική σε κάτι πιο ουσιαστικό ή επίσημο, να θέλετε να αλλάξετε σπίτι ή ακόμη να ξεκινάτε τώρα κάτι καινούριο στη δουλειά ή την προσωπική σας ζωή.

Επειδή όμως εμείς οι άνθρωποι δύσκολα ξεβολευόμαστε όταν έχουμε μάθει κάτι, είναι πιθανόν οι καινούριες σας ιδέες, σκέψεις και αντιλήψεις να συναντήσουν την αντίδραση αυτών στους οποίους τις εκφράζετε και ζητάτε μάλιστα και την υποστήριξη τους.

Αυτό όμως δεν πρέπει να σας σταματά από τις προσπάθειες αλλαγής που κάνετε, διότι την ανάγκη της αλλαγής την έχετε εσείς και όχι οι άλλοι. Αν καταπιεστείτε και συνεχίζετε να συμπεριφέρεστε σαν να μην συμβαίνει τίποτε για χάρη των άλλων, στο τέλος οι ζημιωμένοι-ες θα είστε εσείς! Η Κυριακή από το μεσημέρι κι έπειτα, καθώς η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω, είναι σχετικά πιο ήρεμη και σταθερή και ωθεί την προσοχή σας στα πρακτικά της καθημερινότητας σας, είτε στις υποχρεώσεις στο σπίτι, στη δουλειά, είτε ακόμη και στα θέματα των οικονομικών. Από την άλλη μπορεί να μπείτε σε πειρασμό σε μια νέα ερωτική ιστορία.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ