Η Μιμή μοντέλο ξανά: Η κυρία Ντενίση στο κρεβάτι με καρό σύνολο του Βασίλη Ζούλια (φωτό)

Ποζάρει φορώντας τις χριστουγεννιάτικες πιζτάμες του Έλληνα σχεδιαστή

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε που η Μιμή Ντενίση φωτογραφιζόταν για διαφημίσεις και εμφανιζόταν σε επιδείξεις μόδας, ωστόσο σίγουρα το «έχει» ακόμα!

Ο Βασίλης Ζούλιας μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την ηθοποιό, θεατρική συγγραφέα, σκηνοθέτη και θεατρική επιχειρηματία να ποζάρει στο κρεβάτι φορώντας τις χριστουγεννιάτικες, καρό πιζτάμες του Έλληνα σχεδιαστή.

«Προχτές ηταν η πρεμιέρα του πραγματικά υπέροχου έργου Από Σμύρνη Σαλονικη…το οποίο είδα για δεύτερη φορά … Μια σπουδή στην ιστορία μας και στις ρίζες μας…με περίσσιο σεβασμό και γνώση απο την μοναδικη και αγαπημένη μας για πολλά… @mimi_denissi Σε λίγο θα δούμε και την ταινία Σμύρνη μου αγαπημένη… We love you in our Christmas pjs! #amazingtauruswoman #lovesbeauty and #perfection» έγραψε στη  ανάρτησή του ο Ζούλιας.

Στην εικόνα βλέπουμε την Ντενίση χαμογελαστή στο κρεβάτι με τον σκύλο της, ένα βιβλίο και ένα φλιτζάνι καφέ δίπλα της.

 

 

Η Μιμή Ντενίση πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θεατρικό έργο «Τζούλια», στο ρόλο της Άλισον σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Έχει συμπρωταγωνιστήσει στο θέατρο και την τηλεόραση με τους: Αλεξανδράκη, Παπαμιχαήλ, Φέρτη, Βουγιουκλάκη, Συνοδινού, Βέγγο, Βουτσά, Διαμαντόπουλο, Ξενίδη, Καφετζόπουλο, Βαλτινό, Διαμαντίδου, Κατρανίδη, Παπαδόπουλο, Ρουσσέα, Αντωνόπουλο, Βαλσάμη, Δανδουλάκη κ.α.

 

 

 

 

 

 

Έχει συνεργασθεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες όπως τον Μίνω Βολανάκη, τον Αντρέα Βουτσινά, τον Γιάννη Κακλέα, τον Κώστα Τσιάνο και άλλους, και με τους καλύτερους Έλληνες σκηνογράφους όπως οι Γιώργος Πάτσας, Διονύσης Φωτόπουλος, Μανόλης Παντελιδάκης, Δήμου, Ζιάκας, Πετρόπουλος, Χαρατσίδης και επίσης έχει συνεργασθεί με πολλούς σημαντικούς διεθνείς καλλιτέχνες, όπως οι: Ρότζερ Ουίλιαμς, Τζίλιαν Γκρέγκορυ, Πήτερ Μάμφορντ, Φωτεινή Δήμου, Σοτιγκί Κουγιατέ κ.α.

 

 

Στην τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο της με την τηλεοπτική σειρά «Γιούγκερμαν» του Μ. Καραγάτση πλάι στον Αλέκο Αλεξανδράκη σε σκηνοθεσία Βασίλη Γεωργιάδη. Από τότε έχει συμπρωταγωνιστήσει σε αξιόλογες τηλεοπτικές σειρές όπως «Ο Συμβολαιογράφος», «Αστροφεγγιά», «Το ταξίδι»,«Ετυμηγορία», «Άθλιοι των Αθηνών», «Ο θάνατος του Τιμοθέου Κώνστα», «Οι φρουροί της Αχαΐας», «Το τέλος της μοναξιάς», «7 Θανάσιμες Πεθερές» κ.ά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ