6 άντρες χρειάστηκαν για να κουβαλήσουν την χρυσή, εορταστική τουαλέτα της Mariah Carey - ζύγιζε 28 κιλά! (φωτό & βίντεο)

Την φόρεσε στο χριστουγεννιάτικό της αφιέρωμα

Σχεδόν 28 κιλά ζύγιζε, σύμφωνα με την Mariah Carey, η χρυσή τουαλέτα που φόρεσε η σταρ στο χριστουγεννιάτικό της αφιέρωμα για το Apple TV+, "Mariah's Christmas: The Magic Continues"!.

«Θες να γελάσεις; Χρειάστηκαν έξι ενήλικες άντρες για να κουβαλήσουν το φόρεμα και να με κατεβάσουν από τις σκάλες» είπε σύμφωνα με το Page Six η 52χρονη τραγουδίστρια στην εκπομπή Laraine.

Φωτογραφίες: Instagram

Ερωτηθείσα από τον παρουσιαστή του ITV για το αν έχει πάντα ένα σωρό άντρες σε ετοιμότητα για να της κρατούν τις ουρές από τα φορέματά της η τραγουδίστρια είπε γελώντας: «Μερικές φορές είναι πέντε, μερικές φορές έξι… εξαρτάται από το κέντημα και τις χάντρες».

Όσο για την τουαλέτα που έβαλε στο χριστουγεννιάτικό της αφιέρωμα αυτή ήταν ένα ολόχρυσο, λαμπερό Dolce & Gabbana φόρεμα με αποκαλυπτικό μπούτσο και μεγάλο σκίσιμο στο προστινό μέρος.

Όπως είπε η Mariah Carey στην Vogue «το ίδιο το φόρεμα χρειάστηκε 250 ώρες για να κεντηθεί. Και οι πέτρες ήταν γιγάντιες, αλλά εξακολουθούσαν να φαίνονταν όμορφες και να λάμπουν. Ήταν υπέροχο αλλά πονούσε  να το φοράς. Όλοι έλεγαν "ω υπερβάλλει" μέχρι που το κράτησαν για 2 λεπτά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ