Αποβίβαση του τρόμου στη Σχοινούσα: Ο Σκοπελίτης έδωσε «μάχη» με τα 9 μποφόρ - φωνές & ουρλιαχτά (βίντεο)

Ο «ήρωας» των Μικρών Κυκλάδων έδεσε στο λιμάνι του νησιού

Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλά βίντεο με τις δύσκολες συνθήκες ταξιδιού με πλοία της ακτοπλοΐας στα νησιά μας, ειδικά όταν οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες κατά τη χειμερινή περίοδο.

 

Βίντεο με πλοία να χάνονται μέσα στα κύματα και να εμφανίζονται ξανά, να δυσκολεύονται να προσεγγίσουν τα λιμάνια με τις μεγάλες ελλείψεις ή να δένουν κάτω από συνθήκες που δεν εγγυόνται καμία ασφάλεια, είναι πλέον κάτι το συνηθισμένο. 

 

Το βίντεο του cyclades24.gr που θα δείτε, δε μοιάζει με τα υπόλοιπα πολύ απλά γιατί δεν έχει εμφανιστεί ποτέ όμοιό του. Ίσως είναι η πιο επικίνδυνη προσέγγιση πλοίου σε λιμάνι η οποία έχει αποτυπωθεί σε κάμερα.

Εξπρές Σκοπελίτης, ο πιο πιστός στρατιώτης της “άγονης γραμμής” των Μικρών Κυκλάδων, ένας μικρός ήρωας, ο οποίος κατά καιρούς επιστρατεύεται να κάνει και διακομιδές για να σώσει ανθρώπινες ζωές. Λιμάνι Σχοινούσας με 9 μποφόρ Νοτιάς, στις 26/11/2021.

 

Δείτε κάτω από ποιες συνθήκες προσεγγίζει το λιμάνι, με ποιον τρόπο αποβιβάζονται οι επιβάτες (κάποιοι δεν τα κατάφεραν και έμειναν στο πλοίο) και πως στη συνέχεια αναχωρεί καθώς είναι αδύνατο να παραμείνει στο ντόκο. Κατατρομαγμένοι οι ταξιδιώτες (τους έπεφταν μέχρι και οι αποσκευές) αρχίζουν και τρέχουν, άλλοι ουρλιάζουν την ώρα που η μπουκαπόρτα χτυπιέται σαν χταπόδι στη μικρή προβλήτα και το πλοίο κουνιέται σα φουσκωτή βάρκα. 

Πραγματικός ήρωας ο καπετάνιος που κατάφερε όχι να εκτελέσει το δρομολόγιο, αλλά να μη βυθιστεί το πλοίο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ