Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Δανίας στο θέατρο: Οι πριγκίπισσες Isabella & Josephine με την μαμά τους Mary, o πρίγκιπας Vincent (φωτό & βίντεο)

Η βασίλισσα Μαργαρίτα έκανε τη  σκηνογραφία για την παράσταση

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Δανίας πήγε πριν λίγες ημέρες στην πρεμιέρα του μπαλέτου "The Snow Queen" στο Τivoli Concert Hall της Κοπεγχάγης.

Στο επίσημο λογαριασμό του παλατιού έχουν δημοσιευτεί σχετικές φωτογραφίες από την έξοδο της πριγκίπισσας Mary μαζί με τα παιδιά της.

Ειδικότερα η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου της Δανίας, πρίγκιπα Φρειδερίκου συνοδευόταν από την κόρη της, την 14χρονη πριγκίπισσα Isabella και τα 10χρονα δίδυμα παιδιά της, πρίγκπίσσα Josephine και πρίγκιπα Vincent.

Για την περίσταση η σύζυγος του πρίγκιπα επέλεξε ένα μαύρο σύνολο συνδυασμένο με μπεζ, μακρύ παλτό και δερμάτινες μπότες. Η κομψή royal κρατούσε την ομπρέλα και προστάτευε από την βροχή την μεγαλύτερη κόρη της.

Η 14χρονη πριγκίπισσα μάλλον είχε μια αστοχία στο ντύσιμό της, αφού το παλτό της ήταν πιο κοντό από το φόρεμά της, ενώ παράλληλα είχε φορέσει χαμηλά μποτάκια με λίγο τακούνι που «μπέρδευαν» κι άλλο τα μήκη του outfit της.

Η μικρή της αδερφή από πλευράς της είχε φορέσει επίσης ένα ζεστό καρό παλτό και ένα ροζ φορεματάκι, ενώ ο πιο κομψός της οικογένειας (μαζί με την μαμά του) ήταν σίγουρα ο πρίγκιπας Vincent με το γκρι ζιβάγκο του και το μαύρο του σακάκι!

Να σημειωθεί ότι η Mary και ο Φρειδερίκος έχουν ακόμα έναν γιο, τον 16χρονο Christian, ο οποίος είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής, μετά τους γονείς τους.

Στο θέατρο ήταν και ο 19χρονος ανιψιός της μελλοντικής βασίλισσας, πρίγκιπας Felix, ο οποίος είναι γιος του πρίγκιπα Joachim, του μικρότερου γιου της βασίλισσας Margrethe η οποία μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή του Τivoli Concert Hall.

Instagram/detdanskekongehus - ? Tivoli samt Birger Storm, ALLER FOTO OG VIDEO

Όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση που έχει γίνει στην επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο Instagram η βασίλισσα πριν από δύο χρόνια «δημιούργησε τη σκηνογραφία για την παράσταση μπαλέτου «The Snow Queen», η οποία δημιουργήθηκε σε μια καλλιτεχνική συνεργασία με τη μουσικό Nanna Øland Fabricius (Oh Land) και τον χορογράφο Yuri Possokhov».

Υπενθυμίζεται ότι πριν κάποιους μήνες η βασίλισσα είχε αναλάβει να φτιάξει τα σκηνικά και για μια ταινία του Netflix.

 

Η 81χρονη μονάρχης, που ανέβηκε στον θρόνο το 1972 είναι η μία από τις δύο βασίλισσες με χρέη ανώτατου άρχοντα - μαζί με την Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι αδερφή με την Άννα Μαρία, την σύζυγο του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ενώ έχουν ακόμα μια αδερφή την πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ