Οι ερωτικές προβλέψεις (6-12/12) από την Άση Μπήλιου: Η εβδομάδα ξεκινά με πάθος & σεξουαλική διάθεση

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας;

Η εβδομάδα ξεκινάει με πάθος και σεξουαλική, διάθεση καθώς θα πραγματοποιηθεί ένα δυναμικό εξάγωνο μεταξύ Άρη και Πλούτωνα στις 06/12/2021.

Διαθέτουμε αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα και δεν θα διστάσουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε το πρώτο βήμα στις σχέσεις μας, αφού τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια μας.

Στις 07/12/2021 το τοπίο θολώνει και επικρατεί σύγχυση και μπέρδεμα με τον Ερμή να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα είναι δύσκολο να διακρίνετε το ψέμα από την πραγματικότητα, επομένως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς μπορεί πολύ εύκολα να σας παραπλανήσουν και να σας εξαπατήσουν.

Αυτή την ημέρα αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να βγάλετε συμπεράσματα, αφού όλα είναι ρευστά. Στις 08/12/2021 ο Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία και θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες και ρίσκα, χωρίς κανένα συγκεκριμένο πλάνο και χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν στην πορεία.

Αν χρειαστεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας απέναντι στους άλλους, κάντε το, αλλά αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και μην σκορπάτε την ενέργεια σας χωρίς λόγο.

Στις 11/12/2021 η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα μας φέρει αντιμέτωπους με την πιο σκοτεινή πλευρά μας. Οι ημέρες αυτές χαρακτηρίζονται από δράμα, ένταση και πάθος και θα νιώσουμε την ανάγκη για βαθιές σχέσεις με τους άλλους.

Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν ίντριγκες από το πουθενά ή να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας.

Αργότερα την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Ερμή-Δία βοηθάει λίγο την ατμόσφαιρα, αφού χαρίζει αισιοδοξία και θετική σκέψη. Θα μας δοθεί η δυνατότητα να σκεφτούμε πιο καθαρά, να κάνουμε σχέδια για το μέλλον μαζί με το ταίρι μας ή ακόμα και να οργανώσουμε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

Εάν είστε αδέσμευτοι, θα είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε μια ευχάριστη γνωριμία ή για να βγείτε ένα ραντεβού που περιμένατε καιρό. Η εβδομάδα κλείνει με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα και επαναφέρει το αίσθημα σύγχυσης και ασάφειας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς και μειωμένη ενέργεια και διάθεση να αναλάβουμε πρωτοβουλίες.

Δεν αποκλείεται κάτω από αυτή την επιρροή να έρθουμε αντιμέτωποι με αίσθημα απογοήτευσης, αφού ένας άνθρωπος ή μια κατάσταση δεν ήταν τελικά αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Θα είμαστε αρκετά ευεπηρέαστοι και ευάλωτοι και θα είναι πολύ εύκολο για κάποιους να μας εξαπατήσουν και να μας εκμεταλλευτούν. Προσέξτε λοιπόν ποιους εμπιστεύεστε και ποιους βάζετε στη ζωή σας και αφήστε σημαντικές αποφάσεις και συζητήσεις για αργότερα.

ΚΡΙΟΣ

H αρχή της εβδομάδας θα είναι δυναμική για εσάς, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 6/12. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη και οι επιθυμίες σας πολύ έντονες. Εάν είστε ελεύθεροι-ες θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί και θα είναι πολύ εύκολο να κατακτήσετε αυτόν-η που έχετε στο μυαλό σας. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 7/12 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η υπεραισιοδοξία σας μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένα μονοπάτια.

Θα είναι δύσκολο να κρίνετε εντελώς αποστασιοποιημένα και λογικά τις καταστάσεις και γι’ αυτό μπορεί να πιστέψετε ψεύτικες υποσχέσεις και να εξαπατηθείτε. Αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική συζήτηση ή να εκφράσετε τις ενδόμυχες σκέψεις στον σύντροφο σας, θα είναι καλύτερα να το αναβάλλετε για την ώρα. Στις 11/12 το βοηθητικό εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Δία θα σας δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε καλύτερα με το άτομο που έχετε απέναντι σας και να ανοιχτείτε. Θα μπορέσετε να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και εάν είστε δεσμευμένοι μπορεί να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια εξόρμηση με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται και αυτή την εβδομάδα στον τομέα που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα σχηματίσει δύο σημαντικές όψεις. Στις 6/12 το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα θα φέρει δυναμισμό και πάθος στις σχέσεις σας και είναι η στιγμή που θα μπορέσετε να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα που υπάρχει μεταξύ σας, αρκεί να έχετε διάθεση συμβιβασμού και να μην λειτουργήσετε εγωιστικά.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την δυναμική ενέργεια για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας ή για να φέρετε κοντά σας ένα άτομο δυναμικό και παθιασμένο, εάν είστε αδέσμευτοι. Στις 8/12 το τετράγωνο Άρη-Δία από τη μία θα σας χαρίσει ενθουσιασμό και ανάγκη για δράση και ρίσκο, όμως θα είναι καλό να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας και θα πρέπει να θυμάστε ότι η άμυνα είναι η καλύτερη επίθεση.

Δεν είναι ώρα για να εμπλακείτε σε τσακωμούς ή να κάνετε κινήσεις υπερβολής. Στις 12/12 το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να μην ξέρετε τι κινήσεις πρέπει να κάνετε και πώς να φερθείτε μέσα στις σχέσεις σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε όσα σας λένε και σας υπόσχονται αυτές τις ημέρες. Προτιμήστε να κινηθείτε σε ασφαλείς και δοκιμασμένες οδούς και αφήστε τα όνειρα και τα σχέδια για αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να ενεργοποιεί και αυτή την εβδομάδα τον οίκο που αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αυτές τις ημέρες αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι η επικοινωνία σας με τους άλλους. Στις 7/12 το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα φέρει σύγχυση, μπερδέματα και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Από τη μία μπορεί να έχετε την ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις σας και όσα έχετε στο μυαλό σας, αλλά από την άλλη αισθάνεστε ανασφάλεια και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να το κάνετε προκειμένου να σας κατανοήσουν.

Η κατάσταση δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη τώρα και όλα είναι απροσδιόριστα, επομένως θα είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα τα οποία θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στις 11/12 η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα φέρει εντάσεις και πάθη μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, ένας από τους δύο θα προσπαθήσει να κερδίσει το πάνω χέρι και να επιβληθεί στον άλλον, ακόμα και με υπόγειους τρόπους.

Είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας ή να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές. Προσπαθήστε να παραμείνετε λογικοί και ψύχραιμοι. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να εμπλακείτε σε μια έντονη σεξουαλική σχέση ή να γνωρίσετε ένα άτομο που θα βγάλει έξω την παθιασμένη και πιο σκοτεινή σας πλευρά. Ωστόσο, το παραπλανητικό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 12/12 θα επαναφέρει τη σύγχυση και το θολό τοπίο και γι’ αυτό θα πρέπει να θυμάστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μείνετε μακριά από καταστάσεις και ανθρώπους που σας δημιουργούν ασάφεια ή που φαίνονται πολύ καλοί για να είναι αληθινοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης εξακολουθεί και αυτή την εβδομάδα να ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας και γι’ αυτό τον λόγο αρκετοί από εσάς θα βιώσετε έντονες στιγμές. Στις 6/12 το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα θα σας γεμίσει με ενέργεια και έξαψη και θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε εάν είστε αδέσμευτοι ή να εκφράσετε τα παθιασμένα σας συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στον σύντροφο σας εάν βρίσκεστε σε σχέση.

Στις 8/12 με το τετράγωνο Άρη-Δία δε θα διστάσετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να κάνετε το πρώτο βήμα προσέγγισης ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει ή να αναλάβετε πρωτοβουλίες μέσα στη σχέση σας. Θα είστε ιδιαίτερα τολμηροί αφού θεωρείτε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ή να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Η παθιασμένη σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 11/12 μιλάει για ένταση, βαθιά συναισθήματα και μια ακατανίκητη ανάγκη να κατακτήσετε ολοκληρωτικά τον άλλον. Εάν είστε στην αρχή μιας ερωτικής γνωριμίας, θα νιώσετε την επιθυμία να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο, ενώ αν η σχέση δεν καλύπτει τις συναισθηματικές σας ανάγκες μπορεί να αποφασίσετε να τη λήξετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα θέλετε όλα ή τίποτα και δεν μπορείτε να ικανοποιηθείτε με μέτριες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινάει για εσάς με ασάφεια και μη ξεκάθαρες καταστάσεις μιας και ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα στις 7/12. Ίσως να μην μπορείτε να κατανοήσετε τον ερωτικό σας σύντροφο, καθώς σας δίνει μπερδεμένα μηνύματα ή να μην είστε σίγουροι σχετικά με τις δικές σας επιθυμίες από τους άλλους.

Προσπαθήστε να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις τώρα ή να βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Στις 11/12 η διάθεση σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη και θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα

. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας ή να κάνετε μια κουβέντα η οποία θα φέρει λύσεις σε προβλήματα και θα σας φέρει πιο κοντά. Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 12/12 θα δημιουργήσει ένα κλίμα ασάφειας μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας ή να επενδύσετε σε ένα άτομο που γνωρίσατε τώρα, καθώς μπορεί στην πορεία να απογοητευτείτε. Είναι προτιμότερο να βεβαιωθείτε για τις προθέσεις και τα κίνητρα του άλλου, πριν ανοίξετε την καρδιά σας και δοθείτε ολοκληρωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 6/12 θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και εάν είστε ελεύθεροι θα εκπέμπετε τόσο έντονο μαγνητισμό, που θα είναι πολύ δύσκολο να μην φέρετε κοντά σας το αντικείμενο του πόθου σας. Εάν είστε σε σχέση, μην διστάσετε να πάρετε την πρωτοβουλία να κάνετε μια κουβέντα με το ταίρι σας, η οποία θα σας φέρει πιο κοντά.

Ωστόσο, τo τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 7/12 θα φέρει σύγχυση και μπερδέματα μέσα στον χώρο του σπιτιού ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας και να αισθάνεστε ότι δεν σας καταλαβαίνει ή ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας. Η κρίση σας τώρα θα είναι αρκετά επηρεασμένη από το συναίσθημα, επομένως θα είναι δύσκολο να σκεφτείτε ψύχραιμα και αποστασιοποιημένα.

Αποφύγετε λοιπόν τις σοβαρές συζητήσεις και μην περιμένετε τώρα να βγάλετε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 11/12 θα φέρει καυτές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο και έντονη σεξουαλική διάθεση. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να κατακτήσετε όποιον/α επιθυμείτε και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε προς τα έξω το κρυμμένο πάθος σας

. Εάν είστε ήδη σε σχέση, είναι στο χέρι σας το αν θα εκμεταλλευτείτε αυτή την έντονη διάθεση για να βιώσετε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας ή για να προσπαθήσετε να ασκήσετε έλεγχο στον άλλον. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με παρανοήσεις και μπερδέματα για εσάς, με τον Ερμή να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 7/11. Θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε και να επικοινωνήσετε με τους άλλους αυτή την ημέρα και μάλιστα δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να σας μπερδέψουν και να σας αποπροσανατολίσουν λέγοντας σας ψέματα ή διαστρεβλώνοντας την αλήθεια με κάποιο τρόπο.

Όλα θα είναι πολύ ρευστά τώρα και θα είναι δύσκολο και για εσάς να κρατήσετε τον λόγο σας, επομένως μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τις τηρήσετε. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11/12 θα φέρει έντονες καταστάσεις μέσα στο σπίτι σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον και είναι πιθανό να υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας ή με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα.

Θα έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τα πιο ενδόμυχα συναισθήματα σας στους άλλους, όμως θα είναι καλό να αποφύγετε τις υπερβολές και γενικώς θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην «πνίγετε» τους άλλους ή να τους εκβιάζετε συναισθηματικά. Αργότερα την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Ερμή-Δία θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα και θετικά και θα μπορέσετε να λειτουργήσετε πιο διπλωματικά. Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα και θα έχετε καλή επικοινωνία μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο Άρης, εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και αυτή την εβδομάδα και θα σχηματίσει δύο σημαντικές όψεις. Στις 6/12 θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και θα δημιουργήσει παθιασμένη διάθεση. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ακλόνητη και θα έχετε το θάρρος να κάνετε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε όσα νιώθετε.

Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα ζήσετε έντονες και σεξουαλικές στιγμές με το ταίρι σας και θα μπορέσετε επιτέλους να εκφράσετε στον άλλον τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας. Στις 8/12 το τετράγωνο Άρη-Δία θα σας δημιουργήσει μια ακατανίκητη διάθεση να πάρετε ένα ρίσκο ή να κάνετε μια παράτολμη κίνηση που διστάζατε το προηγούμενο διάστημα.

Εάν θέλετε εδώ και καιρό να κατακτήσετε κάποιον/α, τώρα θα μπορέσετε να το πετύχετε. Ωστόσο, θα είναι καλό να μη χάσετε την αίσθηση του μέτρου και της ισορροπίας και να μην κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ή μπορεί φέρουν τον-ην άλλον-η σε δύσκολη θέση.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 11/12 είναι πολύ πιθανό να φέρει ίντριγκες και εντάσεις. Εάν γνωρίσετε τώρα ένα άτομο, η σχέση μαζί του θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένη και θα υπάρχει μαζί του μια ανεξήγητη έλξη και χημεία. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τις ενδόμυχες σκέψεις και τα συναισθήματα που κρύβατε μέσα σας τόσο καιρό.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ