Λαμπερή στο κόκκινο χαλί η εγκυμονούσα Jennifer Lawrence με χρυσή Dior τουαλέτα - πόζαρε με τον DiCaprio (φωτό & βίντεο)

Στην πρεμιέρα της ταινίας Dont Look Up

Λαμπερή η εγκυμονούσα Jennifer Lawrence στην πρεμιέρα της ταινίας «Don't Look Up» στην Νέα Υόρκη.

Η 31χρονη μέλλουσα μαμά - οποία πόζαρε επίσης με Leonardo DiCaprio - περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μια αστραφτερή, χρυσή Dior τουαλέτα με ημιδιάφανα, μακριά μανίκια, που έκαναν το σύνολο ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ολοκλήρωσε δε το look της με κοσμήματα Tiffany & Co, ενώ είχε πιασμένα τα ξανθά μαλλιά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 10 Δεκεμβρίου και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 24 Δεκεμβρίου.

Υπνεθυμίζεται ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Cooke Maroney, ο οποίος σύμφωνα με το elle.com είναι ο διευθυντής της Γκαλερί Gladstone της Νέας Υόρκης. Με καταγωγή από το Βερμόντ, αποφοίτησε με πτυχίο από το NYU στην ιστορία της τέχνης και γνώρισε την ηθοποιό μέσω κοινών φίλων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Σύμφωνα με το People η ίδια είχε δηλώσει στο Vanity Fair ότι ενώ είναι «ευγνώμων και ενθουσιασμένη» που θα γίνει μαμά, θέλει να κρατήσει το παιδί της μακριά από τη συζήτηση.

«Αν ήμουν σε ένα δείπνο και κάποιος μου έλεγε, "Θεέ μου, περιμένεις μωρό", δεν θα έλεγα "Θεέ μου, δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό. Φύγε από κοντά μου. Αλλά το ένστικτό μου λέει να προστατέψω την ιδιωτικότητά του για το υπόλοιπο της ζωής του» εξήγησε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ