Γυναικοκτονία στην Λακωνία: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία - Την έπνιξε, ενώ τα παιδιά τους κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο

H 15η γυναικοκτονία μέσα στο 2021...

Ένας 40χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται διότι, σύμφωνα με την αστυνομία, σκότωσε την 36χρονη σύζυγό του στην περιοχή του Βλαχιώτη, στη Λακωνία.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο 40χρονος, υπήκοος Αλβανίας, τηλεφώνησε αργά χθες το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ανέφερε ότι σκότωσε την 36χρονη, επίσης υπήκοο Αλβανίας.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 40χρονου, βρήκαν την 36χρονη χωρίς τις αισθήσεις της αναφέρει το ΑΠΕ.

Αμέσως μετά η γυναίκα διακομίστηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της, ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους, καθώς πίστευε ο ίδιος ότι η 36χρονη ομοεθνής του σύζυγος και μητέρα των παιδιών του, τον απατάει και πάνω στον τσακωμό, την άρπαξε με τα χέρια του από τον λαιμό και την στραγγάλισε.

Το ζευγάρι εργαζόταν χρόνια σε αγροτικές εργασίες στην περιοχή, ήταν φιλήσυχοι και γενικά δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα, ενώ ούτε είχε προηγηθεί ποτέ καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

To χρονικό της τραγωδίας

Ο καθ΄ομολογία γυναικοκτόνος ισχυρίστηκε ότι έχασε τον έλεγχο όταν η 36χρονη του αντιμίλησε , λέγοντας του να πάρει τα παιδιά και να φύγει.

"Δεν ανέχομαι να με βρίζει μια γυναίκα", φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Ευρώτα, οι οποίοι έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος λίγη ώρα μετά από το άγριο φονικό και τον συνέλαβαν. Η γυναίκα του κείτονταν νεκρή στο υπνοδωμάτιο.

Τα δύο αγοράκια του ζευγαριού , ηλικίας 11 και 9 χρονών αντίστοιχα, την ώρα της τραγωδία κοιμούνταν σε άλλο δωμάτιο και δεν αντιλήφθηκαν τίποτα.

Βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής στον αδελφό της 36χρονης - ο οποίος επίσης μένει στον Βλαχιώτη - και δεν έχουν μάθει ακόμα ότι η μαμά τους πέθανε.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

"Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ