Η Zendaya & ο Tom Holland δεν κρύβουν τον έρωτά τους - τα βλέμματα λατρείας στο κόκκινο χαλί (φωτό & βίντεο)

Πώς και πότε ξεκίνησε η σχέση τους;

Η Zendaya και o Tom Holland είναι σίγουρα ένα από τα πιο «hot» ζευγάρια της showbiz με τους δύο νεαρούς καλλιτέχνες να μην κρύβουν πια τον έρωτά τους.

Με αφορμή τη νέα ταινία στην οποία συμμετέχουν, «Spider-Man: No Way Home» η ηθοποιός και τραγουδίστρια μαζί με τον αγαπημένο της βρέθηκαν την Κυριακή σε σχετικό event που έγινε στο Λονδίνο και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Φωτογραφίες: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο 25χρονος Βρετανός ηθοποιός κρατούσε απαλά το χέρι της συμπρωταγωνίστριάς του, ενώ κοιτούσαν ο ένας τον άλλο με αγάπη και γελούσαν μπροστά στις κάμερες.

Η Zendaya εμφανίστηκε με ένα σύνολο Alexander McQueen και ειδικότερα ένα γκρι, φαρδύ σακάκι με αστραφτερές λεπτομέρειες, ενώ είχε τα μαλλιά της πίσω σε wet look.




Ο Tom απόμ πλευράς του φόρεσε ένα Celine σύνολο αποτελούμενο από ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ, παντελόνι στο ίδιο χρώμα και ένα ριγέ πουκάμισο.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στο Graham Norton Show στις 3 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας με την Zendaya να μιλά για την διαφορά στο ύψος τους (η αλήθεια είναι ότι τον περνάει λίγ, ειδικά αν φοράει τακούνια!).

Όπως είπε η διαφορά ήταν πρόβλημα σε μία μόνο σκηνή από το film όταν ήταν να προσγειωθούν μαζί σε μια γέφυρα, όσο εκείνη βρίσκεται στην αγκαλιά του Spider-Man.

«Προσγειωνόμουν πριν από αυτόν» είπε με χιούμορ ενώ ο Tom γελούσε και συνέχισε την ιστορία λέγοντας: «Είμαι σούπερ ήρωας υποτίθεται ότι πρέπει να φαίνομαι cool αλλά προσγειωνόμουν και τα πόδια μου πήγαιναν πέρα δώθε και μετά με έπιανε αυτή (σ.σ. η Zendaya).

Σημειώνεται ότι οι φήμες για την σχέση τους είχαν ξεκινήσει ήδη από το 2017 ωστόσο ο δεσμός τους επιβεβαιώθηκε τον Ιούλιο του 2021, όταν ο φακός τους «τσάκωσε» να φιλιούνται.

«Είναι κυριολεκτικά ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Έπρεπε να κάνουμε πολλές προωθητικές εκδρομές μαζί. Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που θα καταλάβουν πώς είναι αυτό στα 20» έλεγε η ηθοποιός το 2017 ερωτώμενη για το αν υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Holland. Και ίσως τότε να μην υπήρχε ωστόσο πολλές φιλίες έχουν εξελιχθεί σε μεγάλους έρωτες! 

Οι δύο νεαροί  έπαιξαν μαζί στο “Spider-Man: Homecoming” και οι φήμες είχαν ξεκινήσει τότε να φουντώνουν καθώς ο ένας άρχισε να «ξεπροβάλει» στα social media του άλλου.



Τον Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς μάλιστα φιλοξενήθηκαν στο εξώφυλλο του περιοδικού The Hollywood Reporter, ενώ λίγο αργότερα η Zendaya δημοσίευσε και ένα βίντεο από μια κοινή τους επίσκεψη σε νοσοκομείο για παιδιά.

Το καλοκαίρι του 2017 δε, έκαναν αρκετές κοινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί προμοτάροντας την ταινία τους με πηγή να αναφέρει τότε, σύμφωνα με το Page Six ότι «άρχισαν να βλέπουν ο ένας τον άλλο όσο γύριζαν το Spider-Man».  Ωστόσο τότε και οι δύο διέψευσαν τις φήμες αν και ο Holland εθεάθη τότε μαζί με την Zendaya και τους γονείς της τους οποίους φέρεται να «καταγοήτευσε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Το 2018 ήρθε και η κοινή εμφάνιση στα Όσκαρ με τους ηθοποιούς να κάθονται δίπλα δίπλα στην τελετή βράβευσης. Την ίδια χρονιά βρέθηκαν μαζί και στο MET Gala ενώ τον επόμενο μήνα η Zendaya με μια ανάρτησή της ευχήθηκε στον συμπρωταγωνιστή της χρόνια πολλά κάτι που ανταπέδωσε και ο Holland για τα δικά της γενέθλια, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Τότε ήρθε άλλη μια πηγή να πει ότι οι δύο τους είναι μαζί, ωστόσο και πάλι οι ηθοποιοι αρνήθηκαν τα πάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ