O Σπύρος Σούλης προτείνει: Τα Πουφ είναι και πάλι στη Μόδα! Δείτε πώς θα τα βάλετε στο σπίτι σας

Δείτε πως τα πουφ δίνουν την πιο stylish αίσθηση στον χώρο σας!

Θα θυμάστε σίγουρα να υπάρχουν σε δωμάτια φίλων σας, αν όχι στο δικό σας πουφ σε σχήμα φασολιού, στα οποία «χανόσουν» μόλις καθόσουνα πάνω τους. Και υπήρχαν και τα τελείως πλαστικά που τα φουσκώνατε και ήταν εξίσου αναπαυτικά.

Τώρα είναι και πάλι στη μόδα σε μια πιο άνετη, μοντέρνα και elegant μορφή. Και επειδή μέχρι τώρα επικρατούσε το πιο minimal στιλ στους περισσότερους χώρους με τις πιο αυστηρές γωνίες, γιατί όχι να μην δώσετε μια πιο «χουχουλιάρικη» διάθεση στο δωμάτιο που εσείς θέλετε, τοποθετώντας ένα πουφ. Άλλωστε όλοι δεν θέλουμε να νιώθουμε ευχάριστα στο σπίτι μας, περιτρυγιριζόμενοι από άνετα και όμορφα έπιπλα; Εμείς είμαστε εδώ!

Δείτε παρακάτω10 τρόπους, με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άνετο και cozy περιβάλλον χρησιμοποιώντας πουφ:

Ethnic Style Αν το καθιστικό σας έχει μια πιο ανατολική διακόσμηση, θα σας προτείναμε ένα πουφ με ελαφρώς σχεδιασμένα, γεωμετρικά σχήματα ούτως ώστε να «ελαφρύνει» την ατμόσφαιρα του χώρου.

thehomeissue_pouf

Το πουφ σε σχήμα φασολιού είναι από τα πιο άνετα ήδη πουφ.

Τόσο Χνουδωτό! Ίσως είναι η πιο girly και παράλληλα σικάτη εκδοχή των πουφ, αν και τα συγκεκριμένα δεν συγκρίνονται στην άνεση με τα πουφ σε σχήμα φασολιού. Αυτό που σίγουρα προσφέρουν είναι στιλ στον χώρο σας.

thehomeissue_pouf01

Είναι ιδανικά και για το σαλόνι αλλά και για το υπνοδωμάτιο.

Navy Look Και ποιος λέει πως μόνο ένα πουφ επιτρέπεται και όχι δύο; Κανείς! Αν έχετε μόνο έναν καναπέ και τα οικονομικά σας δεν αντέχουν ακριβές πολυθρόνες ή μπερζέρες , αγοράστε οικονομικά και άνετα πουφ. Αν έχουν και ένα πιο ιδιαίτερο στιλ, ακόμα καλύτερα.

thehomeissue_pouf02

Αν και αυτά τα πουφ έχουν το κλασσικό σχήμα φασολιού, η λεπτομέρεια με το πολύ χοντρό σχοινί, τα κάνει πιο ιδιαίτερα παραπέμποντάς σας στο ναυτικό στιλ.

Leather For Ever Αν και πουφ, με το δερμάτινο ύφασμα δίνει μια πιο αυστηρή αίσθηση στον χώρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους γενικότερα πιο αυστηρούς, στους οποίους επικρατεί το ξύλο. Θα μας άρεσε να το βλέπαμε ιδανικά δίπλα σε ένα τζάκι.

thehomeissue_pouf04

Το μαύρο δερμάτινο πουφ μπορεί να συνδυαστεί και με έπιπλα που δεν τα φαντάζεστε μαζί εξ αρχής, όπως η minimal εκρού πολυθρόνα και αυτό το bohemian αισθητικής τζάκι.

Gold αισθητική Τα πιο μικρά πουφ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και για την απλή διακόσμηση του χώρου σας. Ίσως σε πιο έντονα, μεταλλικά χρώματα όπως χρυσό και ασημί ή και για τα κορίτσια με το απόλυτα girly υπνοδωμάτιο μπορείτε να βρείτε πουφ γεμάτα μικρές παγιέτες (extreme!).

thehomeissue_pouf05

Από τα πιο εντυπωσιακά και ταυτόχρονα λιτά, ethnic καθιστικά. «Κρύψτε» τα πουφ κάτω από το τραπεζάκι του καθιστικού σας και εμφανίστε τα όταν τα χρειαστούν οι καλεσμένοι σας.

Πλεκτά και Χουχουλιαστά Και όταν το κρύο γίνει πιο αισθητό, υπάρχουν και τα πιο χουχουλιάρικα πουφ για εσάς, τα οποία είναι φτιαγμένα από την πιο χοντρή, μάλλινη πλέξη.

thehomeissue_pouf06

Υπάρχουν και ξεχωριστές μάλλινες θήκες για τα πουφ-φασόλια, για να μπορείτε στις υψηλές θερμοκρασίες να τις αποχωρίζεστε.

Γούνινο Πουφ! Τα πουφ με την υφή γούνας είναι αυτά που ταιριάζουν και σε ένα πιο αυστηρό σαλόνι – γραφείο, αλλά και σε έναν πιο ατημέλητο καθιστικό χώρο, δίνοντάς του μια πιο luxury διάθεση.

thehomeissue_pouf07

Το γούνινο πουφ σε καφέ – όμπρε αποχρώσεις κάνει αυτόν τον αυστηρό, εργοστασιακής διακόσμησης χώρο να φαίνεται πιο cozy αναφέρει το spirossoulis.

Surfer Game Όταν είστε σαν προσωπικότητα πιο freestyle, θέλετε και ο χώρος σας να είναι το ίδιο. Ακολουθώντας πάντα τις επιρροές της μόδας μπορείτε να έχετε και εσείς τα πουφ στο χώρο σας αλλά σε μια πιο μικρή και πιο minimal μορφή.

thehomeissue_pouf08

Η πιο ενδιαφέρουσα ασπρόμαυρη διακόσμηση γραφείο, η οποία συμπληρώνεται από τα δύο μικρά πουφ και φυσικά τη σανίδα του surf.

Πολυχρηστικό πουφ Τώρα περνάμε στο άλλο άκρο, όπου τα πουφ είναι τεράστια. Σε αυτήν την περίπτωση είτε έχετε πολύ μεγάλο σαλόνι, οπότε γιατί να πείτε όχι και σε ένα μεγάλο πουφ, είτε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αντί για τραπεζάκι για το καθιστικό σας.

thehomeissue_pouf09

Δερμάτινο, λευκό τεράστιο πουφ δένει τόσο υπέροχα με τον χώρο που δεν μας φαίνετε καθόλου περίεργο που χρησιμοποιείται σαν τραπεζάκι. Δεν είναι βέβαια για να ακουμπάτε και την κούπα του καφέ σας.

Η γωνίτσα σας Και αν δεν έχετε τον απαραίτητο χώρο για πουφ στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σας, σίγουρα έχετε λίγο χώρο στο διάδρομο της εισόδου του σπιτιού σας. Εκεί λοιπόν μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μεγάλο γωνιακό πουφ για να απολαμβάνετε λίγες χαλαρωτικές στιγμές εσείς και ο εαυτός σας.

thehomeissue_pouf10

Αρκετά ιδιαίτερο στιλ για πουφ, εξίσου μεγάλο παίρνει τη θέση του δίπλα στην πόρτα της αυλής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ