Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Στραγγάλισε την σύζυγό του, την ώρα που κοιμόντουσαν τα παιδιά τους - Τι λέει ο ανιψιός του θύματος

Νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την 15η γυναικοκτονία στην Ελλάδα. 

Άλλη μια γυναικοκτονία, η 15η κατά σειρά για το 2021, έρχεται να συνταράξει την Ελλάδα. Μια γυναίκα από τον Βλαχιώτη Λακωνίας πέφτει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της και πατέρα των δύο ανήλικων παιδιών της. 

Όπως φαίνεται ο άνδρας ζήλευε πολύ την γυναίκα και πάνω σε ένα καβγά τους της στραγγάλισε, ενώ δίπλα κοιμόντουσαν τα μικρά παιδιά τους. 

Η παθολογική ζήλια και ο φόβος ενός ενδεχόμενου χωρισμού, φαίνεται ότι "όπλισαν" τον 40χρονο δράστη της. 

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της συζύγου του, σε ήρεμη κατάσταση, τηλεφώνησε στις αρχές, ομολογώντας: "Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου…".

"Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα", φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ο 40χρονος, περιγράφοντας τον μοιραίο καβγά που είχε με την γυναίκα του το βράδυ της Κυριακής.

Ήταν ένας από τους συχνούς διαπληκτισμούς που είχε το ζευγάρι από την Αλβανία, καθώς ο άνδρας σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στις αρχές, ήταν πεπεισμένος πως η γυναίκα του θα τον εγκατέλειπε.

 

 

Τραγική ειρωνεία: το πρωί της Κυριακής, λίγες μόλις ώρες πριν την δολοφονία, ο 40χρονος, είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία στην οποία κρατούσε αγκαλιά την σύζυγο του. Το βράδυ της ίδιας μέρας, ξέσπασε ένας ακόμα καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, που όμως αυτή τη φορά είχε μοιραία κατάληξη. Ο άνδρας έβαλε τα χέρια του στο λαιμό της 36χρονης και την στραγγάλισε. Λίγη ώρα αργότερα πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.

H γυναίκα, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ ο 40χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας.

Το ζευγάρι είχε μετακομίσει πριν από περίπου 3 χρόνια στον Βλαχιώτη της Λακωνίας, για να δουλέψουν ως εργάτες γης. Εκεί ζούσαν μαζί με τα δύο αγόρια τους ηλικίας 8 και 10 ετών.

"Τα παιδιά κοιμόντουσαν στο δωμάτιο", δήλωσε σε κατάσταση σοκ, στην ιστοσελίδα spartanews.gr, o αδερφός της 36χρονης, που πέρασε μαζί της την ημέρα, χωρίς να μπορεί να διανοηθεί το τι θα ακολουθούσε αργά το βράδυ της Κυριακής. "Δεν είχαν προβλήματα. Πήγαμε στη δουλειά μαζί, με την αδερφή μου και με τον γαμπρό μαζί. Ήρθαν στο σπίτι, πήγαμε στο καφενείο", περιγράφει χαρακτηριστικά.

 Τι ανέφερε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ο ανιψιός του θύματος

 

 

Όπως φαίνεται, το οικογενειακό περιβάλλον και οι γείτονες του ζευγαριού, δεν είχαν αντιληφθεί τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στη σχέση τους. "Δεν είχε δώσει δικαιώματα στο χωρίο το ζευγάρι αυτό. Όλη η κοινωνία έχει βγει εδώ από τα ρούχα της, γιατί δεν το πιστεύανε.

Δεν υπήρχαν καβγάδες. Αν υπάρχει ένας καβγάς ακούγεται. Δεν επιτρέπεται στα έτη μας, το 2021, καμία γυναίκα να υφίστατε οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης", αναφέρει στον "Ελεύθερο Τύπο", ο Πρόεδρος της κοινότητας Βλαχιώτη, Γιάννης Κουτσοθεοδώρης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο καθ’ ομολογίαν δράστης οδηγήθηκε στα δικαστήρια Σπάρτης. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και επέστρεψε στα κρατητήρια τη αστυνομίας, καθώς πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ