Υπέρκομψη η Nicole Kidman στο πλευρό του Javier Bardem: Ονειρική τουαλέτα Armani & Chanel σατέν φόρεμα (φωτό & βίντεο)

Στην πρεμιέρα της ταινίας τους

Δύο απίθανες εμφανίσεις έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες η Nicole Kidman που πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Javier Bardem στην ταινία «Being the Ricardos».

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την πιο πρόσφατη. Οι δύο λαμπεροί stars βρέθηκαν λοιπόν το βράδυ της Δευτέρας, στην πρεμιέρα του film που έγινε στο Μουσείο της Ακαδημίας στο Λος Άντζελες.

Η 54χρονη ηθοποιός εντυπωσιάσε με μια ονειρική στράπλες Armani Privé τουαλέτα, με αστραφτερές λεπτομέρειες στο μπούστο. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο ενώ φορούσε επίσης κόκκινο κραγιόν που της πήγαινε πολύ.

Ολοκλήρωσε δε το look της με αστραφτερά σκουλαρίκια, Jimmy Choo πέδιλα και ένα ρολόι Omega, του ελβετικού brand ωρολογοποιίας, του οποίου είναι πρέσβειρα.

Φωτογραφίες: Instagram

Πολύ κομψός ήταν βέβαια και ο 52χρονος Ισπανός συμπρωταγωνιστής της και σύζυγος της πανέμορφος Penelope Cruz, ο οποίος φόρεσε ένα σκούρο σμόκιν δυνσυασμένο με μαύρο παπιγιόν και πουκάμισο.

Πριν από την πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελές είχε προηγηθεί την Πέμπτη εκείνη στοJazz στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης, με την Nicole Kidman να κάνει άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνισή μαζί με τον Havier Bardem και το κάστ του «Being the Ricardos».

Φωτογραφίες: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδικότερα φόρεσε ένα λευκό σατέν φόρεμα Chanel με δύο μεγάλους μαύρους φιόγκους στα πλαϊνά. Ένας μαύρος φιόγκος κοσμούσε όμως και τα μαλλιά της τα οποία ήταν τα μισά πιασμένα επάνω. Ολοκλήρωσε το κομψό σύνολό της με επίσης μαύρα Chloe Gosselin πέδιλα, ένα λαμπερό clutch και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός  υποδύεται την εμβληματική κωμικό Lucille Ball στο δράμα που σκηνοθετεί ο Aaron Sorkin. 

Η ταινία θα εξερευνήσει την περίπλοκη προσωπική και επαγγελματική σχέση μεταξύ της Ball και του συζύγου της, Desi Arnaz, τον οποίο υποδύεται ο επίσης βραβευμένος με Όσκαρ Javier Bardem.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ