Το Gala του Hellenic Initiative στη Νέα Υόρκη: Σε ένα λαμπερό party αλά ελληνικά Ρουβάς, Ζυγούλη, Μπλάτνικ, Μαρί Σαντάλ (φωτό & βίντεο)

 Στο πολυτελές Cipriani στη Wall Street

Το 9o New York Gala του «The Hellenic Initiative» πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου στο πολυτελές Cipriani στη Wall Street με λαμπερούς καλεσμένους να δίνουν το παρών.

Η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρούβα, ο οποίος και τραγούδισε, η Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία είναι η international ambassador του «The Hellenic Initiative», αλλά και η Μαρί Σαντάλ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Παύλο ήταν ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο κοσμικό event.

Ελληνοαμερικάνοι επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, κοσμικοί και royals διασκέδασαν στην εκδήλωση που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι η τιμή για κάθε τραπέζι έφτανε τα 10.000 δολάρια και στο event συγκεντρώθηκαν πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε μαζί με τους Jimmy Vali Band και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενώ ολοκλήρωσε με ένα τραγούδι αφιερωμένο στον εμβληματικό συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Σάκης Ρουβάς στην Νέα Υόρκη.

Sakis Rouvas in New York The Hellenic Initiative 9th Annual Gala.

Δημοσιεύτηκε από Hellenic DNA στις Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021

Για την περίσταση η Τατιάνα Μπλάτνικ επέλεξε ένα φόρεμα τουιταλικού οίκου Del Core, ενώ η Μαρί Σαντάλ ένα μάξι, εμπριμέ φόρεμα από τον οίκο Gucci.  Η Κάτια Ζυγούλη από πλευράς της φόρεσε ένα φουστάνι σε κόκκινο χρώμα το οποίο και συνδύασε με ένα μαύρο σακάκι.

Σύμφωνα με το thenationalherald.com στο event συγκεντρώθηκαν πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια με σκοπό την ανακούφιση από την κρίση της πανδημίας και την ενίσχυση των ευκαιριών ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας μετά από μήνες δημοσιονομικών προκλήσεων .

Από την ίδρυσή του, το THI έχει συγκεντρώσει 17 εκατομμύρια δολάρια για επιχορηγήσεις που υποστηρίζουν ΜΚΟ και έργα οικονομικής ανάπτυξης στην χώρα μας.

 

Η εκδήλωση λοιπόν ξεκίνησε με cocktail hour στο 60 Wall Street Atrium και η βραδιά συνεχίστηκε στο διάσημο Cipriani Wall Street. Ο Ανδρέας Λιβέρης, Πρόεδρος του THI απηύθυνε χαιρετισμό ενώ στη συνέχεια τον λογο πήρε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, ο οποίος μίλησε με συγκινητικά λόγια για το THI και τις προσπάθειές του.

The Hellenic Initiative Chairman Andrew Liveris at The Hellenic Initiative 9th Annual Gala. Photo: TNH/ Zafeiris Haitidis

Honoree Alex Gorsky, Johnson & Johnson Chairman of the Board and Chief Executive Officer, at The Hellenic Initiative Gala. Photo: TNH/ Zafeiris Haitidis

Η φετινή εκδήλωση τίμησε τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Johnson & Johnson, Alex Gorsky, έναν από τους μόλις επτά ηγέτες που έχουν υπηρετήσει σε διπλό ρόλο από τότε που η εταιρεία εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης το 1944.

Από το 1983 έως το 1984, ο Gorsky ήταν στη Δράμα της Ελλάδας, στο πλαίσιο της στρατιωτικής του θητείας και έμαθε να μιλάει ελληνικά στο Ινστιτούτο Αμυντικής Γλώσσας. Ένας φιλέλληνας, ο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη μιας σχέσης μεταξύ της Johnson & Johnson και της THI. 

The Hellenic Initiative 9th Annual Gala. Photo: TNH/ Zafeiris Haitidis

Στη συνέχεια, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του THI Peter Poulos παρουσίασε την Τατιάνα Μπλάτνικ, Πρόεδρο του THI και Διεθνή Πρέσβη, η οποία παρενέβη την τελευταία στιγμή όταν η Νία Βαρντάλος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω πιθανής της έκθεσης στον COVID.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ακόμα η Πρέσβης της Ελλάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Κωνσταντίνος Κούτρας και η σύζυγός του Ποπίτα Παυλή, ο Πρόξενος της Ελλάδας Δημήτρης Παπαγεωργίου και ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου Μιχάλης Φιρίλλας

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ