Οι μηνιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου: Πώς θα εξελιχθεί ο Δεκέμβριος για τα 12 ζώδια

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης φέρνει αναθεωρήσεις

 

Ο τελευταίος μήνας του 2021 δεν στερείται έντασης και δυσκολιών, αλλά τουλάχιστον το τέλος του έρχεται με ένα πιο αισιόδοξο μήνυμα, καθώς ο Δίας προχωρά στους Ιχθύς, στο ζώδιο της παραδοσιακής διακυβέρνησής του. Ο Δίας είχε βρεθεί σε μια δοκιμαστική πτήση σε αυτό το ζώδιο το καλοκαίρι του 2021 (από τα μέσα Μαΐου μέχρι το τέλος Ιουλίου), που ήταν μια πιο ευχάριστη περίοδος συγκριτικά με την υπόλοιπη χρονιά.

Η Ηλιακή έκλειψη της ελευθερίας και των εξελίξεων

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με μια Ηλιακή έκλειψη στις 4/12 στον Τοξότη, την τελευταία στα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων και του Τοξότη όχι μόνο για τη χρονιά, αλλά και για τα επόμενα αρκετά χρόνια. Το ζώδιο του Τοξότη είναι το ζώδιο της ελευθερίας, της σοφίας, του αυθορμητισμού και με κάποιο τρόπο αυτή η έκλειψη, που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο περιπέτειας με πολλές κι ενδιαφέρουσες εξελίξεις, όχι πάντα εύκολες παρόλα αυτά.

Πλανητικός συνωστισμός στο ζώδιο του Τοξότη

Η έμφαση στο ζώδιο του Τοξότη πέραν της έκλειψης και της παρουσίας του Ήλιου μέχρι τις 21/12, έρχεται κι από τον Ερμή που θα βρίσκεται επίσης στον Τοξότη μέχρι τις 13/12, αλλά και τον Άρη που παίρνει θέση στον Τοξότη στις 13/12. Οι εξελίξεις σε θέματα πολιτικής, νομοθεσίας, θρησκείας, διεθνών σχέσεων και παιδείας, θα είναι ραγδαίες σε παγκόσμιο επίπεδο με την έμφαση στον Τοξότη.

Η επικοινωνιακή Πανσέληνος

Η Πανσέληνος στις 19/12 στον άξονα Τοξότη-Διδύμων μπορεί να φέρει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες και ειδήσεις που μπορεί να μας χαροποιήσουν μακροπρόθεσμα, ενώ συμβάλλει στην επικοινωνία καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης φέρνει αναθεωρήσεις

Στις 20/12 η Αφροδίτη γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και δεν θα είμαστε ανεκτικοί σε ψέματα και παιδιάστικες, ανώριμες συμπεριφορές στις σχέσεις μας. Μολονότι η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει την ερωτική μας ζωή μάλλον δυσμενώς, από την άλλη είναι αποκαλυπτική της ποιότητας των σχέσεων μας και των αλλαγών που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε πιο ικανοποιημένοι από αυτές. Φυσικά ανάδρομη Αφροδίτη σημαίνει και προβλήματα ή αναθεωρήσεις σε οικονομικά ζητήματα.

Η τελευταία όψη ακριβείας του Κρόνου με τον Ουρανό

Στις 21/12 ο Ήλιος προχωρά στον Αιγόκερω και έχουμε το χειμερινό Ηλιοστάσιο με τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Την παραμονή των Χριστουγέννων σχηματίζεται η τρίτη και τελευταία όψη τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό, μια όψη που κυριάρχησε μέσα στο 2021 φέρνοντας πολλά απρόοπτα και δύσκολες προς αντιμετώπιση καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα στον πλανήτη μας.

Και μολονότι οι δυο πλανήτες δεν θα ξανακάνουν όψη ακριβείας μέσα στο 2022, θα συνεχίσουν ακόμη τη μεταξύ τους αντιπαράθεση. Σίγουρα ο φετινός Δεκέμβριος δεν είναι ο γιορτινός ευχάριστος μήνας που ήταν παλιότερα. Τελειώνει τουλάχιστον με την είσοδο του Δία στους Ιχθύς στις 29/12 κι έτσι τα πλάνα μας για την Πρωτοχρονιά μπορεί να είναι αρκετά πιο όμορφα.

Για να επιλέξετε τις καλές και να αποφύγετε τις δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2021 πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει σε μια προσμονή για τα καινούρια σας πλάνα είτε σε επίπεδο σπουδών είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οτιδήποτε αφορά εξετάσεις, εκπαίδευση, νέα επαγγελματικά πρότζεκτ, ταξίδια, νομικά θέματα, θέματα με ξένους και εξωτερικό, θα σας απασχολήσει σε όλη τη διάρκεια του μήνα, χωρίς σχεδόν να σας δώσει πολλές ευκαιρίες για γιορτινές διακοπές και ξεκούραση.

Το ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο πραγματοποιείται η Ηλιακή έκλειψη στις 4/12, για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο συνδέεται με την επέκταση των οριζόντων σας, βοηθώντας σας να κάνετε ένα ταξίδι, χωρίς απαραίτητα να είστε γνώστες και του προορισμού.

Άλλωστε, ο τελικός προορισμός λίγη σημασία έχει σε σχέση με τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε στη διαδρομή. Αυτό που χρειάζεται είναι κάτι να σας ενθουσιάσει, να σας παθιάσει, για να του δώσετε την ενέργειά σας. Ούτως ή άλλως περνώντας ο κυβερνήτης σας Άρης στις 13/12 στον Τοξότη, θα σας κάνει να νιώθετε έτοιμοι να αφήσετε τη ζώνη ασφαλείας σας και να μάθετε νέα πράγματα, να αλλάξετε παραστάσεις, να γεμίσετε με νέες εικόνες και στόχους. Είναι η στιγμή, όσο κι αν σας τρομάζει, να πάρετε ένα ρίσκο αφήνοντας τη μονότονη και βαρετή ρουτίνα σας πίσω.

Η Πανσέληνος στις 19/12 μπορεί να σας δώσει την ιδέα που χρειάζεστε προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά. Στις 20/12 η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία σε αυτό το ζώδιο μέχρι σχεδόν στο τέλος Ιανουαρίου.

Εδώ η Αφροδίτη αφορά τον τομέα της καριέρας και είναι πιθανόν να απογοητευτείτε λίγο σε σχέση με την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων. Πιθανώς να χρειάζονται αλλαγές και αναθεωρήσεις στη στρατηγική σας, στον τρόπο που εργάζεστε ή στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Χρειάζεται να είστε αρκετά προσεκτικοί σε ό,τι βγαίνει τώρα στην επιφάνεια, όσο κι αν σας δυσαρεστεί ή σας ανησυχεί, διότι έτσι θα ξέρετε και τι πρέπει να διορθώσετε.

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 21/12 θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της καριέρας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα πιθανώς να φτάσετε σε ένα οριακό σημείο στην καριέρα και να πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς στις 29/12 στον οίκο της πνευματικότητας βοηθά να συνδεθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε ένα εσωτερικό ταξίδι αυτογνωσίας στη νέα χρονιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δεκέμβριος έχει πρακτική κατεύθυνση από την αρχή του αγαπητοί μου Ταύροι, καθώς ξεκινά με μια έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας, αλλά και των βαθύτερων συναισθηματικών σας σχέσεων. Έτσι μπορεί να έχετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα, λογαριασμούς, αλλά πιθανώς να κλείσετε και κάποιες πόρτες σε σχέσεις ή συνεργασίες που μόνο σας απογοητεύουν και δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά.

Μέχρι τις 13/12 το διάστημα είναι σαφώς πιο απαιτητικό και κουραστικό από όλες τις απόψεις και στη δουλειά και στις σχέσεις, αλλά και στα θέματα της οικογένειας. Ουσιαστικά οι απαιτήσεις των άλλων είναι αυτές που σας ζορίζουν.

Προχωρώντας ο Άρης στις 13/12 στο ζώδιο του Τοξότη, η έμφαση μεταφέρεται στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας που διψά για δύναμη, αναγνώριση, έντονα και αληθινά συναισθήματα. Τίποτε επιφανειακό κι ελαφρύ δεν φαίνεται να σας αφορά. Θέλετε να μπείτε στα βαθιά και είστε πολύ πρόθυμοι να κολυμπήσετε σε βυθούς για να ανακαλύψετε αυτά που θέλετε.

Ο Δεκέμβριος σας δημιουργεί και μεγαλύτερο άγχος ή αγωνία κάποιες φορές ακόμη και σε υπαρξιακό επίπεδο. Βλέπετε ο 8ος οίκος συνδέεται με τον βαθύτερο ψυχισμό μας, τα θέματα της ζωής και του θανάτου, της μεταμόρφωσης. Η Πανσέληνος στις 19/12 μπορεί να φέρει μια θετική επαγγελματική πρόταση με οικονομικό όφελος για τους γεννημένους κυρίως στο τρίτο δεκαήμερο. Σε αυτό τον μήνα καλά θα κάνετε να προστατέψετε τα συμφέροντά σας, ιδιαίτερα από ανθρώπους που μπορεί να εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας.

Στις 20/12 ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και μετριάζει τη χαρά και την ικανοποίηση που λαμβάνετε από τις σχέσεις ή από όσα σας αρέσουν. Από την άλλη, αν ονειρεύεστε μακρινά ταξίδια, ακόμη και στην περίπτωση που μπορούσατε να τα πραγματοποιήσετε, τις γιορτές και πάλι δεν θα ήταν όπως τα σχεδιάζετε.

Την παραμονή των Χριστουγέννων Κρόνος και Ουρανός αντιμάχονται σε ένα τελευταίο τετράγωνο, που δημιουργεί ένταση στους γεννημένους αρχές Μαΐου και μπορεί να σας πιάνει μια επαναστατική διάθεση να πάτε κόντρα σε όλα. Στις 29/12 ο Δίας προχωρά στους Ιχθύς, φτιάχνοντας τη διάθεση σας και κάνοντας πιο εύκολα πραγματοποιήσιμους τους στόχους του 2022.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δεκέμβριος κάνει είσοδο με μια έκλειψη απέναντι από το ζώδιο σας στον Τοξότη, μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στις 4/12. Μια Ηλιακή έκλειψη που φέρνει τα πάνω-κάτω σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές, ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες στο δεύτερο δεκαήμερο.

Με τη δύναμη αυτής της έκλειψης μπορεί να κάνετε μια νέα και σημαντική γνωριμία ή σχέση, είναι όμως το ίδιο πιθανό να πείτε και αντίο σε μια σχέση που πλέον δεν έχει τίποτε να σας προσφέρει. Καθώς η έκλειψη γίνεται ακριβώς απέναντι σας, είναι πιθανόν η απόφαση να ληφθεί από το άλλο άτομο κι εσείς να πρέπει να προσαρμοστείτε.

Οι σχέσεις δεν πρόκειται να σας αφήσουν σε ησυχία αυτό τον μήνα, καθώς μέχρι τις 13/12 σε αυτό τον τομέα θα βρίσκεται και ο κυβερνήτης σας Ερμής, ενώ την ίδια μέρα θα περάσει και ο Άρης στον Τοξότη να τον αντικαταστήσει. Από κει και κάτω θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς ο Άρης αυξάνει τις αντιπαραθέσεις, τα νεύρα, τον ανταγωνισμό και τα δράματα, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αν παρατηρήσετε ας πούμε ότι με τον σύντροφό σας ή με έναν στενό συνεργάτη είστε μονίμως σε γκρίνια, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πιο βαθιά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα για να επιλυθούν. Στις 19/12 έρχεται μια Πανσέληνος στο ζώδιό σας που εντείνει την ανάγκη σας για ανεξαρτησία.

Όσο κι αν οι άλλοι σας ζητούν να προσαρμοστείτε στις δικές τους επιθυμίες, εσείς πρέπει να σεβαστείτε τα δικά σας όρια. Η ένταση στις σχέσεις βαθαίνει, καθώς η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία μετά τις 20/12 και μέχρι τις 28/1/22 στον Αιγόκερω.

Από τη μια σας βάζει στη διαδικασία να εστιάσετε στις σκοτεινές πλευρές του έρωτα, σε όσα δεν σας ικανοποιούν σε μια σχέση κι από την άλλη σας ωθεί να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά ή τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας. Χρήμα και σεξουαλικότητα υπό αναθεώρηση με την ανάδρομη Αφροδίτη και πιθανώς αιτία για περισσότερες εντάσεις ή κρίση σε σχέσεις. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς από τις 29/12 στον τομέα της καριέρας θα σας αποζημιώσει μέσα στο 2022, τουλάχιστον με τις επαγγελματικές σας επιτυχίες.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ