Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H ημέρα δημιουργεί μια αίσθηση βιασύνης και δυναμικής προσέγγισης για τα σχέδια μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η μέρα ξεκινά με το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη-Δία κι εύχομαι πραγματικά το «εκρηκτικό» να είναι μόνο μια συμβολική έκφραση, καθώς πολλές φορές αυτή η όψη συνδέεται και με κανονικές εκρήξεις και βίαιες εκδηλώσεις. Μολονότι ως όψη αυτό που κάνει είναι να μας δημιουργεί μια αίσθηση βιασύνης και δυναμικής προσέγγισης για τα σχέδια μας, από την άλλη μπορεί να δημιουργεί και ψευδείς ή υπερβολικές προσδοκίες κι αυτό πρέπει να το προσέξουμε. 

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με έντονους ρυθμούς, αλλά ίσως και υψηλούς τόνους στον χώρο της δουλειάς και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να μην παρέμβετε καθόλου ή να το κάνετε διακριτικά ακόμη κι αν είστε βέβαιοι ότι μπορεί να έχετε τη σωστή λύση. Αφήστε τους άλλους να τη βρουν μόνοι τους, διότι αν ακολουθήσουν τη δική σας ιδέα και κάτι δεν πάει καλά θα σας ζητούν μερίδιο ευθύνης τελικά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με το τετράγωνο του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας με τον Δία, δημιουργώντας τάση για διαφωνίες και κόντρες. Μπορεί να νιώθετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας ή ένας συνεργάτης δεν έχετε ακριβώς τους ίδιους στόχους κι αυτό να σας πικραίνει. Ή μπορεί ακόμη να νιώθετε ότι καταπατούνται τα όρια σας. Όμως απέναντι σε όλο αυτό δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας, όσο κι αν νιώθετε ότι ο «άλλος» το παρακάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τετάρτη μπαίνει με γκάζι αγαπητοί μου Δίδυμοι, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην έχετε συγκρούσεις εξαιτίας των υπερβολών. Δεν είναι κακό να έχετε αυτοπεποίθηση, ειδικά όταν μιλάτε για πράγματα που γνωρίζετε καλά. Κακό είναι να προσπαθείτε να επιβάλλετε με το έτσι θέλω τις απόψεις σας. Ακόμη, είναι μια μέρα που καλό θα ήταν να είστε κάπως μετριοπαθείς στην επικοινωνία με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ