Δήμητρα Κατσαφάδου: «Με αποκλήρωσαν για να με τιμωρήσουν» - ο γάμος, η μάχη με την αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή (βίντεο)

Η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για όλα στην «Super Katerina»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Katerina» και την Κατερίνα Καινούργιου έδωσε η Δήμητρα Κατσαφάδου, με την επιχειρηματία να μιλά μεταξύ άλλων για τους λόγους που την αποκλήρωσε η οικογένειά της, αλλά και για την «μάχη» της με την αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή.

Ακόμα η ιδρύτρια της γνωστής εταιρείας καλλυντικών La vie en Rose αναφέρθηκε στο παιδάκι που θέλει να υιοθετήσει.

«Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά και η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω.

Δεν πήγαινα στο σπίτι μου κ.λπ. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου. Μάλλον ήθελαν να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά. Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος, μου έφερνε φαγητό. Ήμουν ολομόναχη» είπε αρχικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είχα λεφτά, είχα το ταμείο ανεργίας. Έπαιρνα γλαστρούλες με λεβάντα, τριαντάφυλλο και τα εκχύλιζα. Τα δοκίμαζαν η γιαγιά, μια φίλη της γιαγιάς, και μου έλεγαν ότι κάνω κάτι καλό. Αυτή η σκληρότητα της μανιάτικης οικογένειας με έκανε να αποδείξω σε εκείνους πρώτα και μετά σε εμένα ότι θα τα καταφέρω.

Οι γονείς μου μένουν σε σπίτι με δάνεια, τους βοηθάω και ξεχρεώνω και τα δάνεια. Κάποια στιγμή μια φίλη της γιαγιάς, μια κυρία, γυναικάρα, δοκίμασε τις κρέμες και έψαχνε να με βρει. Εγώ κρυβόμουν γιατί έλεγα τι θα θέλει τώρα. Τελικά, ήθελε κρέμες και για τις φίλες της. Η μία έφερε την άλλη, στόμα με στόμα και για καλή μου τύχη ο προμηθευτής που βρήκα με στήριξε. Δεν τον έχω αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα».

Ακόμα η Δήμητρα Κατσαφάδου αποκάλυψε ότι έχει παντρευτεί στο παρελθόν:« Ήξερα από το πρώτο βράδυ ότι δεν θα έχει μέλλον. Παντρεύτηκα έναν άνθρωπο με σοβαρά προβλήματα υγείας. Αγάπησα πολύ τον πρώην σύζυγό μου. Γνώριζα ότι μαζί του δεν θα μπορούσα να κάνω παιδί».

Ακόμα είπε για την προσωπική της ζωή και τον άνθρωπο που ψάχνει: «Είμαι μόνη μου. Θέλω έναν άνδρα που να είναι πιο άνδρας από μένα. Ο άνδρας που θα είναι δίπλα μου πρέπει να αντέξει ακόμα και τα σκυλιά μου, να μην είναι υποχόνδριος. Μου λείπει ένας ιππότης, ένας καλόψυχος άνδρας, για να είμαι ευτυχισμένη.

Είχα μία σχέση πρόσφατα. Ήταν ο παιδικός μου έρωτας, αλλά ήταν μια σχέση on/off. Ίσως δεν άντεξε αυτό που μου συνέβαινε. Τσακώθηκε και με το δεξί μου χέρι, που εγώ τη λατρεύω. Δεν γίνεται να μην αγαπάς αυτούς που έχουμε γύρω μας».

Όσον αφορά στην υιοθεσία που πρόκειται να προχωρήσει είπε: «Παίρνω παιδί. Είμαι πολύ κοντά στην υιοθεσία ενός κοριτσιού. Μου έβγαλαν για αρχή την ψυχή. Αν το κοριτσάκι έχει αδερφάκι θα υιοθετήσω κι αυτό. Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει. Θεωρώ ότι θα υιοθετήσω πολλά παιδιά».

Όσο για την «μάχη» της με την αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή είπε: «Έπασχα από αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή. Με βοήθησε η φαρμακευτική αγωγή. Είχα παχύνει πολύ, τα έκοψα σιγά σιγά. Δεν πήγαινα πουθενά. Από το εργαστήριο στο σπίτι ήμουν. Πάτησα τον δαίμονα, είπα "πρέπει να σε νικήσω''».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ