Φίλιππος Σοφιανός: Παντρεύτηκα 3 φορές, έχω 3 παιδιά, για 4ο δεν με βλέπω - Όσα είπε στον Γρηγόρη (βίντεο)

Γιατί αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία 10 χρόνια; 

Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης (7/12) ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε στο γιατί εδώ και 10 χρόνια απέχει από την τηλεόραση και μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη παιδιού. 

«Έχω να παίξω στην ελληνική τηλεόραση 10 χρόνια. Η αποχή ήταν αναγκαστική, γιατί κατέβηκα στην Κύπρο για 7 ολόκληρα χρόνια. Το τηλέφωνο αυτό το διάστημα χτύπησε και πήρα και εγώ τηλέφωνο φίλους. Ήταν όμως πολύ λίγες οι παραγωγές που έλεγα "θα ήθελα να είμαι σ’ αυτή τη δουλειά".

Όταν γύρισα από την Κύπρο, ήταν πολύ λίγες οι σειρές που έλεγα ότι θα ήθελα να ήμουν εκεί. Τώρα ανθίζει η τηλεόραση και γίνονται πράγματα αξιοζήλευτα», είπε.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω μίλησε για τις εποχές της μεγάλης δόξας του, αποκαλύπτοντας: «Υπήρξαν οι εποχές της αλαζονείας, της άκρατης σπατάλης αλλά ευτυχώς δεν έγιναν συνήθειες και μανίες».

Και συνέχισε όταν ρωτήθηκε για τυχόν πάθη στη ζωή του: «Τα πάθη μου ήταν εξτρίμ, είχα πάθος να πιλοτάρω και το έκανα, πέταξα μονοκινητήριο αεροπλανάκι».

 

 

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο ίδιος τόνισε: «Έχω τρία παιδιά από τους τρεις γάμους μου. Έχω μαζέψει DNA από τρία διαφορετικά πλάσματα. Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ηθοποιοί, γιατί το επάγγελμα έχει πέσει σε βαθιά υποτίμηση».

Ο Φίλιππος Σοφιανός επίσης μίλησε για το επάγγελμα του ηθοποιού που τιμά εδώ και 40 χρόνια: «Έχει γεμίσει ο τόπος με σχολές που βγάζουν ημιμαθείς ανθρώπους, που νομίζουν πως ηθοποιός είναι αυτός που παίζει στην τηλεόραση».

Στο ενδεχόμενο ακόμα ενός γάμου, ο Φίλιππος Σοφιανός παραδέχτηκε: «Δεν μου πάει ο γάμος. Δεν έχει νόημα να παντρευτώ ξανά». Και συμπλήρωσε: «Το παιδί έχει ανάγκη από την γονική παρουσία τουλάχιστον έως τα 4-5 πρώτα χρόνια της ζωής του, είναι απαραίτητο».

Όσο για το κίνημα #metoo, ο ίδιος είπε: «Η παράσταση Ολεάννα είναι η απάντηση και η θέση μου απέναντι στο κίνημα #metoo».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ