Η Σαρλίν του Μονακό γιορτάζει τα δίδυμα της από μακριά - Με μία «κάρτα» που ραγίζει καρδιές (φωτό)

H πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο σπίτι της στις 8/11 μετά από έξι μήνες παραμονής της στη Νότια Αφρική, ωστόσο έφυγε ξανά πολύ γρήγορα από το πριγκιπάτο

Καθώς η πριγκίπισσα Σαρλίν αναρρώνει από μια τραυματική για εκείνη χρονιά, ο πατέρας της μιλάει ανοιχτά για τη δύναμη της royal και για το πώς θα βοηθήσει στο να γίνει καλύτερα.

Ο Michael Wittstock πιστεύει ότι η κόρη του θα βοηθηθεί τους επόμενους μήνες από το αίσθημα επιμονής που απέκτησε όσο η πρώην ολυμπιονίκης της κολύμβησης ήταν στον χώρο του αθλητισμού.  «Ξέρω με βάση τον τρόπο που προπονούνταν ότι είναι σκληρή και θα το ξεπεράσει και θα βγει πολύ πιο δυνατή» είπε σύμφωνα με το People, μιλώντας στο περιοδικό YOU.

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

H πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο σπίτι της στις 8/11 μετά από έξι μήνες παραμονής της στη Νότια Αφρική, ωστόσο έφυγε ξανά πολύ γρήγορα από το πριγκιπάτο με τον Αλβέρτο να αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε κλινική ψυχικής υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του γιου της Grace Kelly αναγκάστηκε να παραμένει στη γενέτειρά της καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία της και συγκεκριμένα λοίμωξη ΩΡΛ για την οποία υποβλήθηκε και σε χειρουργείο.

 

 

Παρόλο που οι γονείς της δεν κατάφεραν να την επισκεφτούν όσο ήταν στη Νότια Αφρική, κυρίως λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, είπαν ότι μιλούσαν συχνά με εκείνη αλλά και με τα δίδυμα εγγόνια τους, τον 6χρονο πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα. 

«Μιλούσαμε τακτικά στο τηλέφωνο , και μιλάω με τα δίδυμα. Έχουμε μια υπέροχη σχέση» είπε ακόμα ο πατέρας της σημειώνοντας επίσης ότι η royal αυτή την περίοδο είναι «ευάλωτη».

Η 43χρονη πριγκίπισσα και ο 63χρονος πρίγκιπας, πήραν από κοινού την απόφαση ότι θα αναζητούσε ιατρική φροντίδα λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στο Μονακό στις 8 Νοεμβρίου. Ο πρίγκιπας είπε στο People σε μια αποκλειστική συνέντευξη ότι η επιστροφή της συζύγου του «πήγε πολύ καλά τις πρώτες ώρες και μετά έγινε αρκετά εμφανές ότι δεν ήταν καλά».

 

 

 

Πρόσθεσε ότι η σύζυγός του υπέφερε από βαθιά «εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική», που θα απαιτούσε αρκετές εβδομάδες κλινικής φροντίδας.

Την ίδια ώρα τα 6χρονα πριγκιπόπουλά της φαίνεται να βρίσκουν στήριγμα το ένα στο άλλο αλλά και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όπως τον μπαμπά τους πρίγκιπα Αλβέρτο και την θεία τους Καρολίνα του Μονακό, που είναι πάντα στο πλευρό τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Monte Carlo, που άνοιξε τις πόρτες της για τις γιορτές. 

Μαζί τους ήταν ο μπαμπάς του, η αδερφή του πριγκίπισσα Καρολίνα, ο θείος τους Pierre Casirghi (γιος της Καρολίνας) με την Beatrice Borromeo και τους γιους τους Stefano (4) και Francesco (3 ετών) Casiraghi, αλλά και η Roisin Galvin Wittstock με τις κόρες της Kaia Rose (8) και Bodhi (3).

Η Σαρλίν στις τόσο δύσκολες ώρες που περνάει σκέφτεται πάντα τα παιδιά της που της δίνουν δύναμη, μάλιστα πριν λίγες ώρες ανέβασε στο Instagram μια κάρτα που τους εύχεται χαρούμενα γενέθλια. Συγκεκριμένα έγραψε: '' Xρόνια πολλά μωρά μου. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τόσο υπέροχα παιδιά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ