Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη - πατέρας 29χρονης: «Την χτυπούσε με σίδερο - είχα 4 χρόνια να την δω» (βίντεο)

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της

Για την δολοφονία της κόρης του  μίλησε ο πατέρας της 29χρονης που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της στην Αλεξανδρούπολη. Η άτυχη γυναίκα αφήσε, πίσω τρία μικρά παιδιά.

Αναφερόμενος στον δράστη, ο οποίος έχει συλληφθεί, ο πατέρας της 29χρονης είπε «μας έλεγε ψέματα, έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Τώρα μαθαίνουμε ότι την χτυπούσε με ένα σίδερο, ήρθε μια κοπέλα τώρα και μας είπε ότι χτυπούσε την γυναίκα του με ένα σίδερο».

«Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου, δεν την άφηνε την κόρη μου να μας βλέπει. Εγώ δεν τον ήθελα για γαμπρό, γιατί έκανε χρήση ναρκωτικών», είπε ο πατέρας της άτυχης γυναίκας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι».

Όπως επανέλαβε πολλές φορές, «μέχρι χθες έπαιζε θέατρο και έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Την χτύπησε στις 10 η ώρα και την πήγε στο νοσοκομείο στις 4, αν την πήγαινε νωρίτερα ίσως να είχε σωθεί». «Αν το έκανε αυτός, να τον κλείσουν μέσα, ζητάω Δικαιοσύνη», σημείωσε ο πατέρας της 29χρονης.

Αναφορικά με τα παιδιά της γυναίκας, ανέφερε πως «τα παιδιά τα έχουν πάρει κοινωνικοί λειτουργοί, μένουν προσωρινά στο νοσοκομείο και αναμένεται οι αστυνομικοί να πάρουν καταθέσεις και από τα παιδιά».

 

 

 

 

Θα παραδεχτεί τον ξυλοδαρμό ο 30χρονος – Τι λένε οι γονείς της 29χρονης & η δικηγόρος του δράστη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος υποστηρίζει ότι δε θυμάται πως σκότωσε την 29χρονη, αφού, όπως λέει, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 30χρονος, όπως αναφέρει το Mega, φέρεται να ισχυρίζεται ότι βγήκε το Σάββατο το βράδυ, γύρισε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής και ο τσακωμός έγινε περίπου στις 10. Μετά τον τσακωμό έφυγε από το σπίτι και γύρισε το μεσημέρι και είδε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι της 29χρονης και τη ρώτησε τι συμβαίνει. Ο δράστης ισχυρίζεται ότι το θύμα τού είπε ότι έπεσε από τις σκάλες.

Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση απέδειξε πως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από αυτά που ισχυρίζεται ο συζυγοκτόνος.

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ Εδινερλί συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο 30χρονος τη χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της 29χρονης την οποία σκότωσε ο σύζυγός της στην Αλεξανδρούπολη.

Ο 30χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγο του και μητέρα των τριών παιδιών τους, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας.

Η μητέρα της άτυχης 29χρονης παραδέχεται ότι υποπτευόταν ότι ο σύζυγός της την χτυπούσε, ποτέ όμως δεν το είχε η ίδια παραδεχτεί σε εκείνην. «Ήξερα γιατί, ερχόταν μελανιασμένη. Της έλεγα ‘τι έγινε κόρη μου;’ και μου απαντούσε: ‘χτύπησα στην πόρτα, χτύπησα κάπου αλλού’» λέει η μητέρα.

Ερωτηθείσα αν ήξερε ότι ο σύζυγος χτυπούσε την κόρη της, η μητέρα ανέφερε: «Ήξερα, κατάλαβα ότι την χτυπούσε. Το κατάλαβα, το νιώθαμε. Προσπαθήσαμε να την πάρουμε πολλές φορές, αλλά δεν με άκουγε. Της έλεγα να χωρίσει όταν είχαν κάνει το πρώτο παιδί, ότι έκανε ένα λάθος που κλέφτηκε… Φοβόταν να πάρει το παιδί».

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε ο πατέρας της αδικοχαμένης 29χρονης, Μεχμέτ Εδιρνελί.

«Από το νοσοκομείο μας έλεγαν ότι έχει πέσει από τη σκάλα, έτσι ισχυριζόταν ο γαμπρός μου, και μετά χάσαμε την κόρη μου. Μόλις έμαθα ότι είναι στο νοσοκομείο, πήγα. Ήταν στην εντατική 4-5 ημέρες, στο τέλος δεν άντεξε. Την ίδια δεν την είδαμε ποτέ, δεν μπορούσαμε να της μιλήσουμε ήταν σε τραγική κατάσταση, σε σοκ. Αιμορραγούσε. Ο γαμπρός μου ισχυρίζεται ακόμα ότι έχει πέσει από τη σκάλα. Έχω να τη δω 4 χρόνια τώρα. δεν την άφηνε ο σύζυγός της. δεν ήξερα ότι τη χτυπούσε. Ούτε τηλέφωνο δεν την άφηνε να έχει. Δεν ξέρω γιατί. Μακάρι να ήξερα. Μας έλεγε η κόρη μου ότι είναι καλά, τόσα χρόνια. Πολύ σπάνια είχε επικοινωνία με τις άλλες κόρες μου. Δεν είχε πει σε κανέναν τι γίνεται».

 

 

«Η αδερφή μου φοβόταν το σύζυγό της»

Στο ίδιο κλίμα και όσα δήλωσε η αδερφή της άτυχης κοπέλας. «Έχουμε 5 χρόνια να τη δούμε, δεν την άφηνε ο σύζυγός της να τη δούμε. Πήγαμε σπίτι της και μας έδιωξε ο σύζυγός της, είχαμε πάει με το δικό μου σύζυγο. Μας είπε να μην πηγαίνουμε. Η αδερφή μου ήταν στο σπίτι. Τον φοβόταν. Την είχα δει 2-3 φορές να είναι χτυπημένη, στο μάγουλο, στο μάτι. Μας έλεγε ότι δεν τη χτύπησε, αλλά το ξέραμε ότι το έκανε αυτός. Τα παιδιά της δεν ήξεραν ότι είμαστε οι θείοι. Ήταν παντρεμένη 18 χρόνια με αυτόν και τα παιδιά δε μας ήξεραν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!».

«Ο πελάτης μου θα πει στον ανακριτή ότι χτύπησε την 29χρονη»

Ότι ο 30χρονος θα παραδεχτεί τον ξυλοδαρμό της 29χρονης στον ανακριτή, είπε η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Βασιλεία Μαρινάκη.

«Οι μουσουλμάνοι της Αλεξανδρούπολης ζουν σχεδόν όλοι μαζί σε μια συνοικία. Τα σπίτια είναι πολύ κοντά. Μου κάνει εντύπωση που ισχυρίζονται οι γονείς ότι η κοπέλα φοβόταν να πει ότι την κακοποιούσε ο σύζυγός της. Στην περιοχή μια φωνή να βάλει κάποιος, ακούγεται παντού. Ο σύζυγος μου είπε ότι ήταν επιλογή της κοπέλας να μη βλέπει τους γονείς της. Τους είχε διαγράψει τους γονείς της. Εμένα αυτά μου έχουν μεταφερθεί», είπε η κ. Μαρινάκη.

«Ο ίδιος μου μετέφερε ότι όντως διαπληκτίστηκαν και τη χτύπησε και θα το ομολογήσει τη Δευτέρα στον ανακριτή. Ότι η κοπέλα ζητούσε να πάει στο νοσοκομείο και δεν την άφηνε, ισχύει το αντίθετο. Ο σύζυγος πήρε το ΕΚΑΒ και την έβαλε στο ασθενοφόρο. Δεν πρόκειται να πει το παραμικρό ψέμα, θα αναλάβει τις ευθύνες του και θα υποστεί τις συνέπειες που του αναλογούν», συνέχισε.

«Το θύμα δεν είχε νοσηλευτεί ξανά. Ο 30χρονος είναι συντετριμμένος, ήταν δίπλα στη γυναίκα του μέχρι που ξεψύχησε. Είναι χάλια», πρόσθεσε κλείνοντας η κ. Μαρινάκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ