Η Sarah Jessica Parker απαντά γιατί αγαπά την Ελλάδα και θέλει να την επισκέπτεται (βίντεο)

Τι είχε πει για την χώρα μας η διάσημη ηθοποιός;

Η Sarah Jesica Parker λατρεύει την Ελλάδα με την πρωταγωνίστρια του Sex and the City να το δηλώνει δημόσια και περήφανα!

Ειδικότερα με την αφορμή του revival της αγαπημένης σειράς των 90ς, And Just Like That, το οποίο μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται μέσω του HBO, στο Instagram του the Greek Reporter έχει δημοσιευτεί ένα παλιότερο βίντεο με την ηθοποιό να δέχεται ερώτηση για την χώρα μας και τους λόγους που την αγαπά τόσο, όσο βρίσκεται στο κόκκινο χαλί.

«Είπες πριν δύο χρόνια ότι η Ελλάδα είναι μια από τις αγαπημένες σου χώρες» την ρωτάει ο δημοσιογράφος.  «Και παραμένει» του απαντάει εκείνη ενώ ο ρεπόρτερ της λέει «γιατί;».

«Πώς κάποιος μπορεί να περιγράψει το ότι αισθάνεσαι κάπου σαν στο σπίτι σου ή ότι αισθάνεσαι τρυφερότητα για μια χώρα, ότι ανυπομονείς να την επισκεφτείς ξανά» του απαντά και συνεχίζει λέγοντας:

«Νομίζω είναι ένας συνδυασμός των ανθρώπων, της κουλτούρας, της ιστορίας, του φαγητού, της μουσικής. Όλα!». Στο τέλος μάλιστα λέει στα ελληνικά «ευχαριστώ»!

Η Sarah Jessica Parker πριν κάποια χρόνια απατώντας στις «73 ερωτήσεις» της Vogue είχε απαντήσει στο «ποια είναι η αγαπημένη σου χώρα για να ταξιδεύεις» - «η Ελλάδα», ενώ όταν ο δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας «ποια είναι η τελευταία χώρα που επισκέπτεσαι» είπε ξανά την Ελλάδα!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ