Καλοπαντρεύτηκε ο πατέρας του David Beckham: Η εκατομμυριούχος Hilary 10 χρόνια μικρότερη από τον Ted (φωτό)

Κουμπάρος ήταν ο γιος του!

Ο πατέρας του David Beckham, Τed παντρεύτηκε την εκατομμυριούχο δικηγόρο Hilary Meredith σε μια μικρή τελετή στο Temple του Λονδίνου την Παρασκευή.

Ο 46χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Manchester United ήταν κουμπάρος στον γάμο, ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την The Sun, η Victoria Beckham και τρια από τα παιδιά τους, ο 19χρονος Romeo, ο 16χρονος Cruz και η μικρότερη της οικογένειας η 10χρονη Harper. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVOKE (@evokedotie)

Στο μυστήριο ήταν ακόμα η αδερφή του David Lynne και ο σύντροφός της Kevin Briggs, ενώ τον Romeo Beckham συνόδευε η 19χρονη φίλη του Mia Regan.

Το ζευγάρι έχει ακόμα ένα παιδί τον 22χρονο Brooklyn ο οποίος ωστόσο δεν ήταν στον γάμο, καθώς όπως αναφέρει η Daily Mail λέγεται πως βρίσκεται στην Αμερική.

Είναι ο δεύτερος γάμος τόσο για τη νύφη όσο και για τον γαμπρό, με τον Ted να έχει χωρίσει τη μητέρα του David, Sandra το 2002 μετά από 33 χρόνια γάμου.

Μάλιστα η νέα και καλοδιατηρημένη σύζυγος του Ted Beckham είναι σχεδόν δέκα χρόνια μικρότερη από αυτόν, αφού εκείνη είναι 62 και ο πατέρας του David 73.

Μια πηγή δήλωσε ότι ήταν μια μικρή τελετή ενώ πρόσθεσε ότι: «Ο David ήταν κουμπάρος και έκανε όλα τα συνηθισμένα πράγματα που κάνει ο κουμπάρος, όπως να κρατά τα δαχτυλίδια και να βγάλει τον καθιερωμένο λόγο. Ο Ted είναι στα 70 και η Hilary στα 60 της. Ήταν ο δεύτερος γάμος και για τους δύο» οπότε δεν ήθελαν να κάνουν έναν μεγάλο γάλο και ήταν χαρούμενοι που η  οικογένειά τους ήταν εκεί.

Ο Ted Beckham ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την εκκατομυριούχο τον Μάρτιο του περασμένου έτους, έχοντας γνωρίσει την αρραβωνιαστικιά του το 2019 ενώ εργαζόταν για βετεράνους του στρατού στο Broughton House Veteran Care Village.

Η κοινή δήλωση του ζευγαριού ανέφερε: «Ενώ υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή, είμαστε ενθουσιασμένοι που λέμε ότι είμαστε ευτυχώς αρραβωνιασμένοι. Μείνετε όλοι ασφαλείς ».

Ο αρραβώνας του Ted ήρθε 18 χρόνια αφότου χώρισε με τη μητέρα του David Beckham. Μετά το διαζύγιό τους ο Ted άφησε να εννοηθεί ότι η φήμη του γιου του, η οποία και είχε εκτιναχθεί εκείνη την περίοδο ήταν καταλύτης για τον χωρισμό τους αναφέρει ακόμα η Daily Mail.

Photo: Instagram

Photo: Instagram

Photo: Instagram

«Όλη η διαφημιστική εκστρατεία, όλο το άγχος, όλη η προσοχή - δεν ήταν ένας κόσμος στον οποίο είχαμε συνηθίσει και ήταν πολύ σκληρός. Δεν νομίζω ότι ήμασταν πραγματικά προετοιμασμένοι για αυτό - αν και δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει κανείς για να προετοιμαστεί» έγραψε στην αυτοβιογραφία του ο Ted.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1969 και έφεραν στον κόσμο τρία παιδιά, τον 46χρονο σήμερα David, την 49χρονη Lynne και την 39χρονη Joanne.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ